ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Φιλιππινέζα του Πατέρα ο Κόντης"

ΑΡΗΣ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΑΡΗΣ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ / ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός περνάει στην αντεπίθεση και απαντά με καυστικό τρόπο στον Γιάννη Κόντη, που πρόσφατα δήλωσε ότι οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν "φάουλ" με τον Χαβίτο.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού κινήθηκαν νόμιμα για την απόκτηση του Ισπανού μέσου, ο οποίος μένει το καλοκαίρι ελεύθερος.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του του Άρη, Γιάννης Κόντης σήμερα το πρωί δήλωσε ότι ο Άρης " έκανε λάθος με τον Χαβίτο ".

Από τον Ολυμπιακό, ανεπίσημα, τονίζουν ότι δεν ασχολούνται με την... φιλιππινέζα του κυρίου Πατέρα. Απ' αυτό το γεγονός φαίνεται ξεκάθαρα ο έντονος εκνευρισμός που υπάρχει στην ομάδα του Πειραιά.

Παράλληλα, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν προβληματιστεί από τη στάση του Άρη και του Κόντη στο πρόσφατο ματς του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Από την ΠΑΕ έχουν πει για το συγκεκριμένο θέμα:

" Ο Κόντης πολύ απλά είναι η Φιλιππινέζα του Νίκου Πατέρα! Όταν ο Άρης σφαγιάζεται από τον Παναθηναϊκό, ο Κόντης χάνει τη φωνή του. Όπως ακριβώς το λέμε. Χάνει τη φωνή του. Και βγαίνει τώρα και μιλάει; Μετά την σφαγή του Άρη στον α΄ γύρο από τον Δαλούκα, γιατί δεν βγήκε να μιλήσει; Μετά την σφαγή τώρα του Άρη στο ΟΑΚΑ από τον Σταθόπουλο, γιατί δεν βγαίνει να μιλήσει; Και μιλάει για τον Χαβίτο; Και δεν είμαστε οι μόνοι ου τα λέμε αυτά τα πράγματα. Ο κύριος Κόντης δεν διάβασε χθες τι έγραφε στην πρώτη σελίδα της η Αθλητική Μακεδονίας και Θράκης;", υποστηρίζει εν ολίγοις το περιβάλλον του Ολυμπιακού.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Αθλητική Μακεδονίας Θράκης" την Δευτέρα είναι ενδεικτικό του τι υποστηρίζουν στην συμπρωτεύουσα: " Που είναι η φωνή του Άρη; Ο Δαλούκας φαγώθηκε γιατί φώναξε ο Μαρινάκης. Ο Σταθόπουλος; Γιατί ο Κόντης έδωσε άφεση αμαρτιών στον διαιτητή του ΟΑΚΑ;".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ