ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γεύμα γενεθλίων από Πάντελιτς

Γεύμα γενεθλίων από Πάντελιτς
INTIME SPORTS

Το 32ο έτος της ηλικίας του κλείνει την Τετάρτη ο Μάρκο Πάντελιτς και θέλει να το γιορτάσει μαζί με τη νέα του οικογένεια.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος επιθετικός αποφάσισε να κάνει το τραπέζι σ' όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Πειραϊκής ομάδας, μετά την αυριανή προπόνηση.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό την Τετάρτη με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 10:30 και αμέσως μετά θα... ξανανταμώσουν για χάρη του Πάντελιτς.

Ο Σέρβος νιώθει σαν στο σπίτι του στον Ολυμπιακό και το δείχνει...

"Ερυθρόλευκες" Σέρρες

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι παίκτες του δεν θα είναι μόνοι τους στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό, αφού θα έχουν την συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν τα "λιοντάρια" οι φίλοι του Ολυμπιακού θα προμηθευτούν 2.200 εισιτήρια και θα βάψουν "ερυθρόλευκο" το γήπεδο των Σερρών.

Οι οπαδοί της Πειραϊκής ομάδας θα κάτσουν στις Θύρες 7-8 και αναμένεται να βοηθήσουν από την πλευρά τους την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αυτό θα είναι το πρώτο ματς του φετινού πρωταθλήματος που θα υπάρχουν φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αφού ο Ηρακλής δεν έδωσε εισιτήρια στο "Καυτανζόγλειο", ενώ με την Κέρκυρα το "Καραϊσκάκη" ήταν άδειο λόγω τιμωρίας.

Να σημειωθεί πως και στον περσινό αγώνα του Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό υπήρχαν "ερυθρόλευκοι" οπαδοί, οπότε δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι Σέρρες θα μοιάζουν με... Πειραιά.

Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:
"Τα μέτρα τάξης και ασφαλείας για τον αγώνα ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - Ολυμπιακός συζητήθηκαν εκτενώς στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημοτικό γήπεδο Σερρών παρουσία όλων των ιθυνόντων. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν και έλαβαν 2.200 εισιτήρια τα οποία αντιστοιχούν στις θύρες 7 - 8 της "ερυθρόλευκης" έδρας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ