ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκρέκο: "Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό"

Γκρέκο: "Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό"

Ο Λεάντρο Γκρέκο εμφανίστηκε κάτι παραπάνω από θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ενώ δήλωσε πως ξέρει τα πάντα για την ομάδα του Πειραιά.

Ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για τα χαφ, φαίνεται πως είναι ο Λεάντρο Γκρέκο, αφού οι Νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται σε συζητήσεις με ανθρώπους της Ρόμα και η μεταγραφή είναι σε καλό δρόμο.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ, τονίζουν πως τίποτα δεν έχει τελειώσει (δεν έγραψε κανείς το αντίθετο), ενώ παράλληλα παραδέχονται πως ο 26χρονος Ιταλός είναι ένας παίκτης που βρίσκεται στη λίστα του Ζαρντίμ.

Από την πλευρά του, ο Λεάντρο Γκρέκο, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", εκφράζει την επιθυμία του να παίξει στον Ολυμπιακό: "Φυσικά και θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό. Ξέρω τα πάντα για τον Ολυμπιακό και είναι τιμή μου που με θέλει μια ομάδα η οποία παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Ερωτηθείς για το αν γνωρίζει πως είναι προσωπική επιλογή του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο άσος της Ρόμα εμφανίστηκε ενήμερος: "Ναι το γνωρίζω και είναι τιμή μου που με θέλει προσωπικά ο προπονητή της ομάδας".

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο μάνατζερ του παίκτη, έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό με δηλώσεις του: "Πιθανότατα θα πάει στον Ολυμπιακό. Είναι μια λύση και δουλεύουμε πάνω σ' αυτό. Υπάρχουν κι άλλες προοπτικές , αλλά η πιθανότερη είναι του Ολυμπιακού".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ