ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Λιντς θέλει Ντάρμπισιρ

Η Λιντς θέλει Ντάρμπισιρ
INTIME SPORTS

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λιντς βρίσκεται ο Ματ Ντάρμπισιρ σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου.

Από την ημέρα που... κυκλοφόρησε η φήμη πως ο Λίνεν δεν υπολογίζει τον Άγγλο επιθετικό, δεν είναι λίγες οι ομάδες από την πατρίδα του που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Μετά την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο παιχνίδι της διεκδίκησης του Ματ Ντάρμπισιρ μπαίνει σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα και η Λιντς.

Η ιστορική ομάδα που αγωνίζεται στην Championship έχει στην λίστα της τον Άγγλο επιθετικό και δεν αποκλείεται να καταθέσει πρόταση στους Πειραιώτες για να τον κάνει δικό της.

Σ' ότι αφορά στα πλάνα του Έβαλντ Λίνεν, ο Ντάρμπισιρ δεν φαίνεται να προορίζεται για βασικός, ο ίδιος θέλει να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα και γι' αυτό υπάρχει ένα... μπλέξιμο και οι φήμες περί φυγής του.

Πάντως εκτός, από τον Ντάρμπισιρ στην λίστα της Λιντς βρίσκονται επίσης, ο Γκάρι Χούπερ και ο επιθετικός της Μίντλεσμπρο, Λερόι Λίτα.

Να σημειωθεί πως σ' ένα από τα δημοσιεύματα γίνεται αναφορά στην... αδυναμία που έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού στον Ντάρμπισιρ, λόγω του γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ