ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμπανάκι Βαλβέρδε για ξενύχτια

Καμπανάκι Βαλβέρδε για ξενύχτια
INTIME SPORTS

Παρατηρήσεις στους παίκτες του έκανε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος του ζήτησε να μην δίνουν δικαιώματα με τις νυχτερινές εξόδους τους, όπως αποκαλύπτει το RedPlanet.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του RedPlanet.gr , ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές του πως καταλαβαίνει ότι θέλουν να βγαίνουν έξω, όμως θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και επαγγελματίες.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι ενοχλημένος με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για... νυχτοπερπατήματα και θέλησε να κάνει αντιληπτό στους παίκτες του πως θα πρέπει να μην κάνουν υπερβολές και φυσικά να νικήσουν στην Λάρισα.

"Δεν μου αρέσει να γράφονται τέτοια πράγματα. Και δεν θέλω να δίνετε δικαιώματα. Όλοι πρέπει να προσέχουμε τη ζωή μας. Καταλαβαίνω ότι άνθρωποι είστε και όταν την επόμενη ημέρα έχετε ρεπό μπορείτε να βγείτε έξω λίγο πάνω από το ωράριο. Αλλά χωρίς υπερβολές. Δεν είστε ρομπότ, ούτε καλόγεροι, αλλά πάνω απ΄ όλα είστε επαγγελματίες και πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, όπως άλλωστε και είστε και έτσι είναι η ομάδα πρώτη.

Κοιτάξτε να τελειώσουμε καλά την χρονιά, να κερδίσουμε στη Λάρισα και να προχωρήσουμε και στο κύπελλο, για να κάνουμε και καλές γιορτές", ήταν τα λόγια του Βαλβέρδε στους ποδοσφαιριστές του, σύμφωνα με το RedPlanet.gr .

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ