ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Διαπράχθηκε έγκλημα"

Μαρινάκης: "Διαπράχθηκε έγκλημα"
INTIME SPORTS

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης ήταν "καταπέλτης" μετά τη λήξη του Άρης-Παναθηναϊκός. Μίλησε για έγκλημα και κάλεσε τον διαιτητή Δαλούκα να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του, τόνισε ότι πρέπει να ξεβρωμίσει τον ελληνικό ποδόσφαιρο και ξεκαθάρισε ότι ουδείς μπορεί να παίζει με τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Το πέναλτι το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής Γιώργος Δαλούκας στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι Άρη-Παναθηναϊκός, και με το οποίο οι "πράσινοι" άνοιξαν το σκορ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δεν προκάλεσε μόνο τις εντονότατες διαμαρτυρίες παικτών και οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης αλλά και την οργή του Βαγγέλη Μαρινάκη!


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρινάκη:

"Δυστυχώς σήμερα στη Θεσσαλονίκη διαπράχθηκε ένα καθαρό έγκλημα εναντίον του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελλάδας. Όλοι εμείς, βγήκαμε καθαρά εδώ και δύο μήνες, ξοδέψαμε χρήματα και χρόνο για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο σε μία κρίσιμη οικονομική συγκυρία για τη χώρα. Κάναμε, όμως, ένα λάθος.

Για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει πρώτα να το ξεβρωμίσουμε από ένα παρακράτος, με διαιτητές και παράγοντες, που μεγαλούργησε πέρυσι και συνεχίζει να μεγαλουργεί από τη 2η αγωνιστική όπως έκανε και στην 1η. Σήμερα, έχουμε τρεις βαθμούς, αν και έπρεπε να έχουμε έξι. Ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις και έπρεπε να έχει δύο. Υπάρχει διαφορά τεσσάρων βαθμών.

Το αποψινό ήταν μεγάλο έγκλημα και δεν έχω ακούσει τον κ. Κόντη (σ.σ. παράγοντας του Άρη) και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καταδικάσουν αυτά που έγιναν σήμερα στη χώρα μας. Αν θέλουμε να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, πρέπει να ξυπνήσουμε. Τα ψέματα τελείωσαν. Κανείς δεν θα παίξει ξανά με τον κόσμο του Ολυμπιακού, του Άρη, του ΠΑΟΚ και γενικότερα τον ελληνικό λαό.

Ο κ. Δαλούκας, όπως και πολλοί άλλοι Δαλούκες, πρέπει σήμερα να κρεμάσουν τις σφυρίχτρες τους για να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Όλοι πρέπει να συμβάλλουμε στο καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και να κάνουμε κάτι για τον τόπο μας"

Αξίζει να σημειωθεί πως από την ΠΑΕ έλεγαν πως ακόμα και αν ο Ολυμπιακός ήταν στη θέση του Παναθηναϊκού τότε θα έβγαινε ο μεγαλομέτοχος να κάνει δηλώσεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ