ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρινάκης: "Το νου σας..."

Μαρινάκης: "Το νου σας..."
Μαρινάκης INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει των αναμετρήσεων με Ηλιούπολη και Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δώσει δυο αγώνες μέσα σε τέσσερις ημέρες, για Κύπελλο και πρωτάθλημα, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το "παρών" στην προπόνηση της Τρίτης και να βάζει... γκάζια τους παίκτες.

Ο μεγαλομέτοχος της κόκκινης ΠΑΕ πήγε στου Ρέντη και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον τεχνικό των "ερυθρόλευκων" Ερνέστο Βαλβέρδε, στον οποίο τόνισε πως το παιχνίδι με την Ηλιούπολη είναι ματς "παγίδα" και γι' αυτό η ομάδα θα πρέπει να είναι 100% έτοιμη.

" Δεν πρέπει να την πατήσουμε όπως πέρυσι. Το ματς είναι επικίνδυνο και πρέπει να το κερδίσουμε. Πρώτα η Ηλιούπολη και μετά το ντέρμπι, που είναι επίσης πολύ σημαντικό παιχνίδι", ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Μαρινάκη προς τον Ισπανό τεχνικό.

Τέλος ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να κρατήσουν χαμηλούς τόνους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (20:00, NOVA).

" Δεν θέλω να γίνουν δηλώσεις για το ντέρμπι. Θέλω να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους μέχρι το Σάββατο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ