ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Πάντελιτς κόντρα σε Ηλιούπολη

Με Πάντελιτς κόντρα σε Ηλιούπολη
INTIME SPORTS

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον εκτός έδρας Κυπέλλου της Τετάρτης (3/11, 17:00) βρίσκεται ο Μάρκο Πάντελιτς, που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Στην ενδεκάδα αναμένονται Ουρτάδο και Νέμετ.

Οι "ερυθρόλευκοι" ολοκλήρωσαν τη μίνι προετοιμασία τους για τον αγώνα στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ετοιμάζει πολλά νέα πρόσωπα στο νέο σχήμα.

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής μεταξύ άλλων τους Ριέρα, Τοροσίδη, Μιραλάς, Ιμπαγάσα και Αβραάμ Παπαδόπουλο προκειμένου να τους ξεκουράσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ πήρε μαζί τους παίκτες που δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα.

Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Μοδέστο και Νέμετ είναι μερικοί από τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αγωνιστούν κόντρα στην Ηλιούπολη, ενώ αυτό θα συμβεί και τον Μάρκο Πάντελιτς που όσο περνά ο καιρός είναι καλύτερα.

Στο βασικό σχήμα θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο Μοϊσές Ουρτάδο, προκειμένου να πάρει χρόνο και να μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμούς αγώνων, αφού η συνέχεια είναι δύσκολη και ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον Ισπανό αμυντικό χαφ.

Πάρντο, Μοδέστο, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Μήτρογλου. Νέμετ, ήταν η ενδεκάδα του Βαλβέρδε για τον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας που δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω βροχής και οι αλλαγές δεν πρόκειται να είναι πολλές. Πιθανόν να μην την αλλάξει και καθόλου.

Να σημειωθεί πάντως πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ζητήσει πολύ μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα από τους παίκτες του με σκοπό να αποφευχθεί τυχόν έκπληξη, όπως η περσινή στις Σέρρες.

Η αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Μοντεστό, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Νέμεθ, Πάντελιτς, Φουστέρ, Μήτρογλου, Γ. Παπαδόπουλος.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέγερι, Ριέρα, Τοροσίδης, Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος, θα προπονηθούν την Τετάρτη στις 10:30.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο.

ΤηνΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ