ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέσα ο Μόνχε, εκτός Τζεμπούρ, Αμπντούν

Μέσα ο Μόνχε, εκτός Τζεμπούρ, Αμπντούν
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Στην αποστολή ο Μόνχε, εκτός οι Τζεμπούρ και Αμπντούν για λόγους ξεκούρασης. Δείτε την αποστολή

Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα των "ερυθρολεύκων", καθώς στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό είναι ο Μόνχε, ενώ εκτός έμειναν οι Τζεμπούρ και Αμπντούν.

Οι δύο τελευταίοι μάλιστα το Σάββατο (21/4) για λόγους ξεκούρασης ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Επίσης, ο Ιμπαγάσα συνέχισε το εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι Χολέμπας και ο Καζίμ ο οποίος υπέπεσε σε παράπτωμα στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Μέγκερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Παπάζογλου, Μοδέστο, Μαρκάνο, Ποτουρίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Φέισα, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φετφατζίδης, Μακούν, Μόνχε, Φουστέρ, Μιραλάς και Ντιόγκο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές Αμπντούν, Χολέμπας, Καζίμ, Δασκαλάκης, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, Μπάμποβιτς, θα προπονηθούν την Κυριακή στις 10.30 το πρωί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ