ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ζω κάτι το ιδιαίτερο"

"Ζω κάτι το ιδιαίτερο"
INTIME SPORTS

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και μετά το καλοκαίρι οπότε και λήγει ο δανεισμός του από τη Σεντ Ετιέν, εξέφρασε μέσω συνέντευξής του σε γαλλικό περιοδικό ο Κέβιν Μιραλάς.

"Από την ημέρα που ήρθα στην Ελλάδα νιώθω πολύ καλά, θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό", τόνισε στις δηλώσεις του στο "Onze Mondial" ο Βέλγος επιθετικός, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ των "ερυθρολεύκων" στο πρωτάθλημα με 7 τέρματα, και συνέχισε:

'Τώρα εγώ και ο πρόεδρος της ομάδας (σ.σ Βαγγέλης Μαρινάκης) κοιτάμε μαζί τί μπορούμε να κάνουμε για να μείνω εδώ.

Πραγματικά ο Ολυμπιακός συνιστά έναν σπουδαίο σύλλογο, δεν έχω λόγια για να εξηγήσω τα συναισθήματά μου εδώ. Ζω κάτι το ιδιαίτερο και δεν βλέπω το λόγο για να μη συνεχίσω να είμαι στην ομάδα".

Να σημειωθεί πως μετά από τα δύο γκολ του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Μιραλάς δεν έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στους δύο τελευταίους αγώνες με Εργοτέλη (σκόραραν Πάντελιτς-Φουστέρ) και ΑΕΚ (πρώτο φετινό ματς που δεν σκόραραν οι Πειραιώτες), με τον Βέλγο να θέλει σίγουρα να επιστρέψει στα γκολ στο αποψινό δύσκολο ματς του Ολυμπιακού στην Καβάλα, όπου αναμένεται να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ