ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μοσορό: "Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό"

Μοσορό: "Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό"
Μοσορό

Σαν τρελός θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό ο Μάρσιο Μοσορό της Μπράγκα, όπως άφησε να εννοηθεί σε δηλώσεις του.

Ο Μάρσιο Μοσορό είναι ένας μεσοεπιθετικός που ενδιαφέρει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αφού είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής με τον οποίο έχει συνεργαστεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην Μπράγκα.

Ο άσος της Πορτογαλικής ομάδας, με δηλώσεις του στην "Real Sports" μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον προπονητή των Πειραιωτών, όσο και για τους Νταμπλούχους Ελλάδας.

"Ο κ. Ζαρντίμ είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Τον εκτιμώ πραγματικά πάρα πολύ. Είχαμε εξαιρετική συνεργασία στην Μπράγκα, η οποία υπό τις οδηγίες του έκανε πολύ καλή χρονιά. Είναι ένας μοντέρνος προπονητής στον οποίο αρέσει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και μαθαίνει αρκετά πράγματα στους παίκτες.

Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα. Μία ομάδα με έναν εξαιρετικό προπονητή και εξαιρετικούς παίκτες, τους οποίους αντιμετωπίσαμε σε φιλικό ματς. Είναι μια ομάδα γνωστή στην Ευρώπη και η καλύτερη στην Ελλάδα, που κατακτά συνεχώς τίτλους στην χώρα της. Αν θα με ενδιέφερε να παίξω στην ομάδα; Ποιος παίκτης, αλήθεια, δεν θα ενδιαφερόταν;", υπογράμμισε ο Μοσορό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ