ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μπορεί να επιστρέψει για Ντιόπ ο Ολυμπιακός"

"Μπορεί να επιστρέψει για Ντιόπ ο Ολυμπιακός"

Ισπανική ιστοσελίδα στέκεται στο ενδεχόμενο της φυγής του Ντιόπ από την Λεβάντε το καλοκαίρι, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός μπορεί να επιστρέψει στην διεκδίκηση του παίκτη.

Σύμφωνα με την ισπανική " www.superdeporte.es " υπάρχει θέμα μεταξύ Ντιόπ και Λεβάντε, με τον Σενεγαλέζο διεθνή μέσο να ανακινεί το θέμα της αποχώρησης του από τον σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι σχέσεις του Ντιόπ με την Λεβάντε είχαν διαταραχθεί το περασμένο καλοκαίρι, καθώς ο 28χρονος (19/3/1986) επιθυμούσε να πάρει μεταγραφή.

Ο μάνατζερ του Σενεγαλέζου μαζί με τον ποδοσφαιριστή συναντήθηκαν με την διοίκηση του ισπανικού συλλόγου, εξετάζοντας το ενδεχόμενο της παραχώρησης του Παπακουλί Ντιόπ το καλοκαίρι με ποσό μικρότερο από αυτό που προβλέπει η ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή και ανέρχεται στα 10.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα θα υπάρξει και άλλη συνάντηση των δύο πλευρών, σε ημερομηνία που ακόμη δεν έχει καθοριστεί. Ο πρόεδρος της Λεβάντε δέχεται να συζητήσει προτάσεις, αλλά θα περιμένει την ολοκλήρωση της σεζόν προκειμένου να δει ποιες και πόσες ομάδες θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τον 28χρονο αμυντικό χαφ.

Κάπου εκεί, το δημοσίευμα βάζει στο κόλπο τον Ολυμπιακό του Μίτσελ, αναφέροντας πως είναι πιθανό οι "ερυθρόλευκοι" να επανέλθουν στην διεκδίκηση του παίκτη.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2013, οι Πειραιώτες είχαν ενδιαφερθεί για την περίπτωση του Ντιόπ δίχως όμως να προχωρήσει το θέμα με την Λεβάντε, εξαιτίας και των μεγάλων οικονομικών απαιτήσεων του ισπανικού συλλόγου για την παραχώρηση του Σενεγαλέζου άσου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ