ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέες επαφές με Τοροσίδη

Νέες επαφές με Τοροσίδη
INTIME SPORTS

Νέες συζητήσεις με την πλευρά του Τοροσίδη αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός. Ματιές σε Σκόνδρα σε περίπτωση που δεν τα βρουν.

Το συμβόλαιο του Βασίλη Τοροσίδη τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν κάνει κάποιες συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, χωρίς αποτέλεσμα ακόμα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται νέα επαφή με την πλευρά του 27χρονου άσου, έτσι ώστε να κλείσει οριστικά το θέμα.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού πιστεύει στον Έλληνα φουλ μπακ και θέλει να τον "δέσει" στο λιμάνι για αρκετά χρόνια. Σε περίπτωση όμως που δεν υπάρξει συμφωνία, τότε ο Γιάννης Σκόνδρας είναι η πρώτη λύση από την Ελλάδα με σκοπό να τον αντικαταστήσει.

Το καλοκαίρι ο Ατρόμητος είχε απορρίψει πρόταση των ερυθρόλευκων, καθώς δεν κάλυπτε τις απαιτήσεις τους, όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και όλα πλέον είναι ανοιχτά.

Το επόμενο διάστημα σειρά αναμένεται να πάρουν και οι Ραφίκ Τζιμπούρ, Χοσέ Χολέμπας, που τα συμβόλαια τους επίσης τελειώνουν σε λίγους μήνες, συμφωνίες που θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες.

Διαβάστε επίσης: Η ευκαιρία του Πάουλο Μασάντο, Μαρινάκης: "Και εγώ θέλω καλή μπάλα...", Προπόνηση με Μοδέστο και... βροχή, Τιμωρημένος με Ολυμπιακό ο Ζιράρ, Ενοχλήσεις για Γκρέκο,"τρέχουν" Ιμπαγάσα-Χολέμπας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ