ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O Bαλβέρδε ζήτησε Ουρτάδο

O Bαλβέρδε ζήτησε Ουρτάδο

Ο Ολυμπιακός αναζητεί αμυντικό χαφ και ανάμεσα στα δεκάδες ονόματα που έχουν προταθεί, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει μόνο ένα όπως αποκαλύπτει η "Αs": Μοϊσές Ουρτάδο .

" Ο Ερνέστο είναι ένας ευγνώμων άνθρωπος και ένας προπονητής που δεν ξεχνάει", αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας.

" Μετά την αποδοχή της πρότασης συνεργασίας από τον Ολυμπιακό, ο Βαλβέρδε ζητάει επίμονα από το νέο ηγέτη της ομάδας να αποκτήσει τον Μοϊσές Ουρτάδο, ένα από τον πιο πιστό παίκτη της ποδοσφαιρικής του φιλοσοφίας όσο ήταν στην Εσπανιόλ", συνεχίζει η "Αs".


" Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής, ο Ουρτάδο έχει ρήτρα 12 εκατ. ευρώ, ωστόσο επειδή είναι αρκετά υψηλή τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις απαιτήσεις των ανθρώπων της Εσπανιόλ", αναφέρει ο δημοσιογράφος ο οποίος στη συνέχεια γράφει για την πώληση της ομάδας από τον Κόκκαλη στον Μαρινάκη, τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Μακάμπι αλλά και για τους παίκτες που θα συναντήσει ο Ουρτάδο αν γίνει η μεταγραφή:

" Ο Μοϊσές δεν θα νιώθει μοναξιά στην Αθήνα. Εκεί θα βρει ανάμεσα στους παίκτες του Ολυμπιακού του Αλμπερτ Ριέρα, Αριελ Ιμπαγάσα και Ραούλ Μπράβο".

Το δημοσίευμα κλείνει τονίζοντας και πάλι την επιθυμία του Βάσκου τεχνικού: " Ο Βαλβέρδε θέλει ένα μόνο μέσο, τον αρχηγό της Εσπανιόλ".

Δείτε εδώ το δημοσίευμα για τον 29χρονο χαφ (γενν. 20/2/1981) ο οποίος με τη φανέλα της ομάδας της Βαρκελώνης έχει 146 συμμετοχές και 3 τέρματα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ