ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο dimi, ο Γεωργιάδης, ο Σβέρκος και οι άλλοι.

Ο dimi, ο Γεωργιάδης, ο Σβέρκος και οι άλλοι.
Μαρινάκης INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκάλυψε στο δείπνο που παρέθεσε στους δημοσιογράφους για 1+3 τελειωμένες μεταγραφές. Εκτός από τον Χαβίτο ο ένας θα είναι τερματοφύλακας ενώ οι άλλοι δυο, όπως όλα δείχνουν από τη μέση και μπροστά. Τι παίζει με Σβέρκος.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν θέλησε να κρύψει τίποτα στο ραντεβού με τους δημοσιογράφους και έδωσε... τυράκι στα ΜΜΕ έτσι ώστε να ανακαλύψουν τους τρεις ποδοσφαιριστές που έχει σχεδόν κλείσει για το καλοκαίρι.

Όπως όλα δείχνουν ο ένας από αυτούς είναι τερματοφύλακας, ενώ οι άλλοι δυο θα παίζουν από τη μέση και μπροστά.

Ο Χαβιέ Χαβίτο ήταν μόνο η αρχή για τον Ολυμπιακό, που βλέποντας πως παίζει μόνος στο μεταγραφικό παζάρι δεν περιμένει την τελευταία στιγμή, αλλά προσπαθεί να κλείσει από τώρα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που το καλοκαίρι ίσως στοιχίζουν πολλά περισσότερα χρήματα.

Έτσι λοιπόν μετά την απόκτηση του Ισπανού δεξιού χαφ, οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για άλλους τρεις παίκτες τον Γενάρη. Ο ένας θα είναι σίγουρα τερματοφύλακας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτός θα είναι ένας εκ των Κωστανσταντόπουλο ή Ντεγκρά.

Πιο εύκολη περίπτωση φαίνεται αυτή του Αργεντινού που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αφού ο dimi έχει συμβόλαιο με τους Φαίακες. Βέβαια αν υποβιβαστεί η ομάδα της Κέρκυρας είναι βέβαιο πως ο 32χρονος πορτιέρο θα ψάξει για κάτι καλύτερο.

Από εκεί και πέρα ερμηνεύοντας τα λόγια του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, η περίπτωση του Κώστα Φορτούνη δυσκολεύει. Ο Αστέρας ζητάει αρκετά χρήματα, τα οποία φυσικά ο Μαρινάκης δεν έχει σκοπό να δώσει για ένα παίκτη που ακόμα δεν έχει κάνει μία ολοκληρωμένη σεζόν βασικός.

Τέλος οι υπόλοιποι παίκτες είναι λίγο έως πολύ γνωστοί. Γεωργιάδης, Ανάκογλου, Βέλλιος, Μόρας και... Σβέρκος. Ένας παίκτης ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του Ανδρέα Νινιάδη, οπότε ο δανεισμός του στον Πανιώνιο θα είναι μία καλή ευκαιρία για να τον τσεκάρουν στον Πειραιά και από κοντά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ