ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Γλου ανέλαβε δράση

Ο Γλου ανέλαβε δράση
INTIME SPORTS

Μετά την παραίτηση του Γιάννη Συγγελίδη από την προεδρία το πρωί της Δευτέρας, ο α' αντιπρόεδρος Γιώργος Γλου ξεκίνησε μία σειρά πρωτοβουλιών για τη σωτηρία των τμημάτων του Ερασιτέχνη που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, έστειλε επιστολές στους ανθρώπους που εδώ και χρόνια αποτελούν τους βασικούς χρηματοδότες του συλλόγου, με την ελπίδα ότι έστω την τελευταία στιγμή θα υπάρξει η αναγκαία συστράτευση για να αποφευχθεί το μοιραίο, η διάλυση δηλαδή των ερασιτεχνικών τμημάτων.

Όπου χρηματοδότες, ο λόγος για τους Ευάγγελο Μαρινάκη, αδελφούς Αγγελόπουλους και Σωκράτη Κόκκαλη. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει τα μηνύματα είναι αρκετά αισιόδοξα και όπως όλα δείχνουν και οι τρεις αναμένεται να βοηθήσουν εκ νέου τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, έτσι ώστε, να ξεπεράσει την κρίση.

Από την πλεύρα του μάλιστα, ο Γιώργος Γλου υποστήριξε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" ότι θα βρεθεί τελικά λύση και ότι δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να οδηγηθεί ο Ολυμπιακός στη λύση του Πρωτοδικείου.

"Ο Ολυμπιακός έχει ζήσει ξανά τέτοιες καταστάσεις και τις έχει ξεπεράσει. Καλά τα ευχολόγια, αλλά πρέπει να μπουν χρήματα. Πιστεύω πως θα βρεθεί μια λύση.

Εγώ ήρθα σε επαφή με τον Μαρινάκη, τους Αγγελόπουλους και τον Κόκκαλη για να μάθω τη θέση και την γνώμη τους. Ο κ. Μαρινάκης μου απάντησε αμέσως και μου είπε πως πρέπει να βρεθούμε όλοι σε ένα τραπέζι και να βρούμε μια λύση.

Και οι άλλοι δύο ενδιαφέρονται και θέλουν το καλό της ομάδας",
τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώτος αντιπρόεδρος, για να προσθέσει:

"Οι πόρτες είναι ανοιχτές για όποιον θέλει να προσφέρει. Στόχος είναι να βρεθούν άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή την δύσκολη στιγμή".

Στην ερώτηση δε για το αν το Πρωτοδικείο συμπεριλαμβάνεται μέσα στις πιθανές λύσεις, ήταν κατηγορηματικός: "Δεν πρόκειται να φτάσουμε στο πρωτοδικείο για να οριστεί διοίκηση. Είμαστε Ολυμπιακός και σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ