ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Καμενί θέλει Ολυμπιακό

Ο Καμενί θέλει Ολυμπιακό

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από τη Γαλλία, ο Κάρλος Καμενί, γνωρίζει για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και δεν έχει κανένα πρόβλημα να έρθει στην χώρα μας το καλοκαίρι για τους ερυθρόλευκους.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Καμενί έχει απασχολήσει τον ελληνικό Τύπο για τον Ολυμπιακό.

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας, επιθυμεί να αποχωρήσει από την Εσπανιόλ το καλοκαίρι, ύστερα από έξι χρόνια παρουσίας του στον ισπανικό σύλλογο και η προοπτική του Ολυμπιακού δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή από τη Γαλλία, ο Καμενί γνωρίζει ότι υφίσταται ενδιαφέρον για την απόκτησή του και ο ίδιος έχει εκφράσει ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να υπερασπιστεί τα γκολπόστ της ομάδας του Πειραιά, στην περίπτωση που του γινόταν επίσημη πρόταση.

Ο Ούρκο Πάρντο παίρνει παιχνίδια και σιγά-σιγά κερδίζει την εμπιστοσύνη τόσο των διοικούντων την ΠΑΕ, όσο και της εξέδρας.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι του χρόνου οι πιθανότητες να αγωνίζονται οι, μέχρι στιγμής, πρωτοπόροι του ελληνικού πρωταθλήματος στο Champions League είναι μεγάλες.

Έτσι, η απόκτηση ενός τερματοφύλακα με παραστάσεις από ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπως η Primera Division θα πρόσδιδε μεγαλύτερη σιγουριά στην άμυνα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ