ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μανιάτης είναι μόνο η αρχή

Ο Μανιάτης είναι μόνο η αρχή
Μανιάτης INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μανιάτης είναι μόνο ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, οι οποίοι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Τελειώνει θετικά του Μιραλάς.

Όταν ανέλαβε τις τύχες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε κάνει γνωστό το όραμα του για την ομάδα του Πειραιά, τονίζοντας πως θέλει να φτιάξει ένα κράμα Ελλήνων παικτών με ξένους μεγάλης αξίας.

Λίγο η οικονομική συγκυρία, λίγο οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται φέτος στο πρωτάθλημα, φέρνουν ακόμα πιο κοντά τον στόχο του ισχυρού άνδρα της Πειραϊκής ΠΑΕ.

Η αρχή φαίνεται πως θα γίνει με τον αρχηγό του Πανιώνιου Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Όμως υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, χωρίς να σημαίνει πως έχει γίνει κάποια κίνηση, ακόμα, από τους κόκκινους.

Η ζωή χωρίς Νικοπολίδη

Ο Αντώνης Νικοπολίδης στο τέλος της σεζόν θα κρεμάσει τα γάντια του και όπως είναι λογικό οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν περιπτώσεις διαφόρων πορτιέρτο που μπορούν να σταθούν στο ύψος της ομάδας.

  • Μιχάλης Σηφάκης: Τον είχαν στα χέρια τους, αλλά τον άφησαν να φύγει. Ο πορτιέρο του Άρη πάντα είναι στα υπόψιν, όμως για να αποκτηθεί θα χρειαστεί να δαπανηθούν πολλά χρήματα. Έχει γνωστές αδυναμίες (εξόδους), αλλά και προτερήματα (αντίδραση).
  • Κωνσταντόπουλος: Στα 32 του μάθαμε πως έχουμε έναν εξαιρετικό πορτιέρο. Παίζει στην Κέρκυρα και ξεχωρίζει για την σταθερότητα του. Εφικτός στόχος, όμως ίσως και να αποτελεί ρίσκο.

Αλλαγή φρουράς...

Η αρχή έγινε με τον Παπάζογλου του Πανσερραϊκού, όμως δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν δούμε τον Ολυμπιακό να κινείται και για άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

  • Μανιάτης: Ο Παινώνιος πουλάει και όταν στο τραπέζι πέφτει το όνομα του, τότε είναι λογικό ο Ολυμπιακός να ενδιαφερθεί. Αν η τιμή είναι λογική, τότε οι κόκκινοι θα τον αποκτήσουν.
  • Αργυρόπουλος: Κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα, είναι σε καλή ηλικία (20 ετών) και παίζει σε τρεις θέσεις. Κεντρικός αμυντικός, δεξί μπακ και αμυντικός μέσος. Αν ο Αστέρας δεν θέλει τον ουρανό με τα άστρα τότε είναι πολύ καλή περίπτωση.
  • Βασιλακάκης: Στα 22 του χρόνια είναι και αυτός παίκτης πολυεργαλείο. Με την Ξάνθη κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και τον κοιτάνε από Γερμανία μεριά.

Πονάει στα άκρα...

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει ενίσχυση στα "φτερά" της ομάδας, αφού οι εναλλακτικές είναι λίγες ενώ οι παίκτες που υπάρχουν δεν υπολογίζονται από τον Βάσκο τεχνικό (βλ Ζαϊρί, Νέμεθ).

  • Γεωργιάδης: Στα 23 του χρόνια κάνει το μπαμ στην καριέρα του. Φοβερό πρωτάθλημα, κλήθηκε στην Εθνική ανδρών και πολλά γκολ. Βέβαια ίσως στοιχίσει κάτι παραπάνω.
  • Τάτος: Η μεγάλη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Είναι ο συνδετικός κρίκος της μεσαία με την επιθετική γραμμή στον Ατρόμητο, ο οποίος ωστόσο δεν έχει σκοπό να τον δώσει κοψοχρονιά.
  • Φορτούνης: Σπουδαία τεχνική κατάρτιση, πολύ καλά στημένα (κάτι που λείπει από τον Ολυμπιακό) και μόλις 18 ετών. Θέλετε και άλλα;

Διαφορετικό στιλ...

Ο Μήτρογλου δεν υπολογίζεται, ο Νέμεθ παίζει ελάχιστα έως καθόλου, έτσι οι εναλλακτικές λύσεις αυτή τη στιγμή είναι ελάχιστες.

  • Βέλλιος: Δυο χρόνια τώρα βρίσκεται στα υπόψιν και όπως φαίνεται το καλοκαίρι ίσως δούμε τον Ολυμπιακό να μπαίνει δυνατά στην απόκτηση του. Στα υπέρ το συμβόλαιο του που τελειώνει...
  • Καρέλης: Η μεγάλη ελπίδα του Εργοτέλη για το μέλλον. Στα 18 του χρόνια είναι πολύ δυνατός φορ, ψηλός, με στοιχεία που λείπουν αυτή τη στιγμή από την ομάδα.

Τελειώνει του Μιραλάς

Το σίριαλ της απόκτησης των δικαιωμάτων του Κέβιν Μιραλάς φαίνεται πως θα τελειώσει μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη, καθώς ο Σεντ Ετιέν έχει ανάγκη από ρευστό.

Αυτό βέβαια θα λειτουργήσει υπέρ του Ολυμπιακού, αφού όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου ο παίκτης μπορεί να αποκτηθεί με λιγότερα χρήματα από τα 2.5 που είναι η ρήτρα του, αρκεί φυσικά να είναι μετρητά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ