ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όλοι μαζί και ο Ουρτάδο μόνος του

Όλοι μαζί και ο Ουρτάδο μόνος του
INTIME SPORTS

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, για δεύτερη συνεχόμενη προπόνηση ο Μοϊσές Ουρτάδο δεν μπόρεσε να συμμετέχει και έκανε ατομικό πρόγραμμα. Την Πέμπτη θα κριθεί αν παίξει στις Σέρρες.

Ο Ισπανός άσος που όπως διαπιστώθηκε την Δευτέρα έχει υποστεί κάκωση στην αριστερή φτέρνα, δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα, όμως αυτό αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις, ο 29χρονος χαφ θα κάνει ατομικό για λίγες ημέρες ακόμη, όμως όλα θα ξεκαθαριστούν πιθανότατα την Πέμπτη, όπου θα φανεί αν κάνει προπόνηση.

Σίγουρα, το γεγονός πως δεν θα βγάλει όλη την προετοιμασία είναι ένα πρόβλημα, όμως ο Βαλβέρδε πιστεύει πολύ στον Ουρτάδο και λογικά έστω και με λίγες προπονήσεις θα τον εμπιστευθεί. Αν βέβαια την Πέμπτη δεν καταφέρει να συμμετέχει στην προπόνηση, τότε θα δεν θα υπολογίζεται. Την Τρίτη πάντως ο Ισπανός χαφ έκανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα και στο γυμναστήριο.

Όσο για τον έτερο τραυματία, Νταβίδ Φουστέρ, τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ακολούθησε πρόγραμμα έντονης ατομικής προπόνησης και την Τετάρτη αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ