ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολοκληρώνεται του Μιράντα, εξελίξεις με Ανσαριφάρντ

Wolverhampton Wanderers' Roderick Miranda, top centre, battles for an aerial ball with Swansea City players Leroy Fer, centre left, Alfie Mawson, centre right, during their English FA Cup, Third Round Replay soccer match at the Liberty Stadium in Swansea, Wales, Wednesday Jan. 17, 2018. (Nick Potts/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers' Roderick Miranda, top centre, battles for an aerial ball with Swansea City players Leroy Fer, centre left, Alfie Mawson, centre right, during their English FA Cup, Third Round Replay soccer match at the Liberty Stadium in Swansea, Wales, Wednesday Jan. 17, 2018. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP)

Ίσως και την Τετάρτη (11/7) ολοκληρωθεί ο δανεισμός του 27χρονου Πορτογάλου στόπερ, Μιράντα, από την Γουλβς. Σε ανοικτή γραμμή Μπεσίκτας - Ολυμπιακός για τον Καρίμ. Κοιτάζει παράλληλα και για επιθετικό (Ζοέλ;).

Στην Ελλάδα φέρεται να βρίσκεται ο Μιράντα για να μπουν οι τελευταίες... πινελιές για την πραγματοποίηση του δανεισμού του από την Γουλβς στον Ολυμπιακό. Ο 27χρονος Πορτογάλος στόπερ που φέρει τη σφραγίδα του Πέδρο Μαρτίνς (είχε συνεργαστεί μαζί του δύο χρόνια στην Ρίο Άβε) και φυσικά του μεγαλομάνατζερ Ζόρζε Μέντες, δείχνει να είναι ενθουσιασμένος που θα ξανασμίξει με τον Πορτογάλο τεχνικό και θα βρεθεί σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να έχουμε και τις ανακοινώσεις από πλευράς Ολυμπιακού, καθώς πρόκειται για μία υπόθεση που όχι μόνο έχει μπει στην τελική ευθεία, αλλά απομένει πλέον το τυπικό, καθώς όλες οι πλευρές έχουν δώσει τα χέρια (δύο σύλλογοι και παίκτης).

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙΜ

Στην Τουρκία και στο Ιράν τα σενάρια συνεχίζονται. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βρισκεται στο στόχαστρο της Μπεσίκτας και ήδη ακούγεται ότι οι “μαυραετοί” έκαναν την πρώτη κρούση προς τον Ολυμπιακό για να τον αποκτήσουν.

Ακούγεται για ένα ποσό κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ, κάτι όμως το οποίο δεν επιβεβαιώνει η Μπεσίκτας.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης και ο Ολυμπιακός πάντως είναι σε ανοικτή γραμμή και απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις με τον 28χρονο Ιρανό επιθετικό.

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡ, ΖΟΕΛ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

Αναπόφευκτα, εφόσον οι εξελίξεις θα είναι άμεσα με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο Ολυμπιακός κοιτάζει παράλληλα και ορισμένες λύσεις για την κορυφή της επίθεσης.

Μία εξ αυτών είναι ο 24χρονος Καμερουνέζος επιθετικός Ζοέλ που ανήκει στην Κρουζέιρο και τον περασμένο Γενάρη πήγε δανεικός στην Μαρίτιμο.

Και ο Αφρικανός ανήκει στο πελατολόγιο του Μέντες. Όσον αφορά στα στατιστικά του, σίγουρα το πολύ καλό πεντάμηνο με την Μαρίτιμο (Ιανουάριος με Μάιος 2017) υποχρέωσε τον Μαρτίνς να τον έχει βάλει για τα καλά στο μυαλό του. Συγκεκριμένα είναι 9 γκολ σε 15 ματς.

Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τους ημιτελικούς στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Είπε "όχι" αλλά το συζητάει η Φλαμένγκο για Αράο
Ποντένσε: "Θέλω τίτλους, όσους περισσότερους μπορώ"
"Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ροντερίκ Μιράντα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ