ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάντελιτς: "Τυχεροί, αλλά καλύτεροι"

Πάντελιτς: "Τυχεροί, αλλά καλύτεροι"
INTIME SPORTS

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο, Μάρκο Πάντελιτς, υπογράμμισε πως η ομάδα του ήταν τυχερή αλλά συνάμα και η καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, ενώ μίλησε και για το ματς του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Ο Σέρβος επιθετικός που πέτυχε το 4ο γκολ του στην Superleague, τόνισε πως η δουλειά του είναι να σκοράρει, ενώ υπογράμμισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν πρέπει να υποτιμήσουν την ΑΕΚ, παρά την κατάσταση που βρίσκεται.

"Σίγουρα ήταν πολύ δύσκολο να έρθουμε να κερδίσουμε σε ένα ματς με ιδιαιτερότητες, καθώς θα έπρεπε μέσα σε 45 λεπτά να βάλουμε γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Σήμερα είχαμε καλή ψυχολογία, θέλαμε τη νίκη και ο στόχος μας ήταν να πετύχουμε ένα γκολ και παράλληλα να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Ευτυχώς καταφέραμε να βάλουμε το γκολ και ύστερα ήρθε και το δεύτερο.

Eίχαμε την τύχη μαζί μας, αλλά ήμασταν επίσης εξαιρετικοί στο γήπεδο. Το σίγουρο είναι πως στο παιχνίδι κέρδισε η καλύτερη ομάδα και αυτή ήμασταν εμείς. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες στο ματς και βάλαμε δύο γκολ. Είμαστε χαρούμενοι γιατί είμαστε ξανά μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία", δήλωσε αρχικά ο 32χρονος σέντερ φορ, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Παγκρήτιο.

Για το γεγονός πως σκόραρε και πάλι, αλλά και για το ματς με την ΑΕΚ: "Δουλειά μου είναι να σκοράρω, να πετυχαίνω γκολ και αυτό έκανα και σήμερα. Aυτή η νίκη θα μας βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα, καθώς κάναμε το "2 στα 2" και τώρα στο μυαλό μας υπάρχει η ΑΕΚ. Σίγουρα η ΑΕΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση, δεν είναι σε καλή στιγμή, αλλά δεν θα πρέπει να την υποτιμήσουμε, γιατί το σίγουρο είναι πως θα δώσει τα πάντα για να μας νικήσει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ