ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης για φανέλα βασικού

Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης για φανέλα βασικού
INTIME SPORTS

Γιάννης Παπαδόπουλος και Γιάννης Φετφατζίδης ερίζουν για τη θέση του Αριέλ Ιμπαγάσα αν ο Αργεντινός δεν μπορέσει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη γάμπα. Η προπόνηση (19.00) θα δώσει απαντήσεις, όμως ο Βαλβέρδε έχει ήδη στο μυαλό του "plan b" αλλά και "plan c".

Η προπόνηση της Παρασκευής θα δώσει απάντηση στο ερώτημα αν ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Καραϊσκάκη (17.15, ΝΕΤ), αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε Τεχεδόρ έχει ήδη δύο λύσεις στα χέρια του.

Γιάννης Παπαδόπουλος και Γιάννης Φετφατζίδης ερίζουν για μία θέση στην 11άδα με τον Ισπανό να αποφασίζει στην προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 19.00.

Φανέλα βασικού στον Γ. Παπαδόπουλο


Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι φαβορί αυτή τη στιγμή για την αρχική ενδεκάδα το Σάββατο καθώς εκτός από τον Αργεντινό στο απουσιολόγιο αναγράφεται και το όνομα του Μοισές Ουρτάδο.

Ο μικρός μπορεί να αγωνιστεί δίπλα στον Ντουντού και να βοηθήσει περισσότερο ανασταλτικά από τον Φετφατζίδη (ή τον Φουστέρ) και γι αυτό το λόγο είναι ο πιθανότερος για να πάρει φανέλα βασικού.

Με Φετφατζίδη στα χαφ

Σε περίπτωση που ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιλέξει να επαναφέρει τον Γιάννη Φετφατζίδη στην ενδεκάδα τότε ο 20χρονος μέσος θα παίξει στην φυσική του θέση (ελεύθερος πίσω από τον επιθετικό) και ο Φουστέρ θα οπισθοχωρήσει δίπλα στον Ντουντού.

Ο Ισπανός ανταποκρίνεται πλήρως στα «θέλω» του Βαλβέρδε μέχρι στιγμής και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο σε περιπτώσεις όπως αυτές όπου η ομάδα έχει δύο σημαντικές απουσίες (Ιμπαγάσα-Ουρτάδο) στην μεσαία γραμμή.

Αποφασίζει στις 19.00 ο Βαλβέρδε

Το ερώτημα είναι αν ο Ισπανός τεχνικός επιλέξει να αλλάξει θέση στον συμπατριώτη του από τη στιγμή μάλιστα που ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς στο ρόλο πίσω από τον φουνταριστό επιθετικό. Γι αυτό το λόγο ο Γιάννης Παπαδόπουλος συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή περισσότερες πιθανότητες από τον Φετφατζίδη για μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν σε περίπτωση που ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν καταφέρει να είναι στην αποστολή για το ματς του Σαββάτου. Εφόσον ο Αργεντινός πει το ok και το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού ανάψει το "πράσινο φως", τότε λογικά θα πάρει φανέλα βασικού. Όμως, ουδείς προτίθεται να ρισκάρει έναν καινούργιο τραυματισμό και ίσως προτιμηθεί να προφυλαχθεί ενόψει Ξάνθης. Ίδωμεν... Η προπόνηση είναι στις 19.00 και τότε θα ξέρουμε περισσότερα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ