ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπόνηση με Μοδέστο και... βροχή

Προπόνηση με Μοδέστο και... βροχή
INTIME SPORTS

Με τους διεθνείς απόντες και την δυνατή βροχή να κάνει πιο δύσκολο το έργο τους, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν και το απόγευμα της Τετάρτης. Όλα καλά με τον Μοδέστο.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (πλην των διεθνών) συνέχισαν τις προπονήσεις και το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Μοδέστο να προσφέρει χαμόγελο στον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Κορσικανός άσος που το πρωί έκανε αερόβιο πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στην μέση, το απόγευμα ήταν καλά και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα δίχως κανένα πρόβλημα.

Αντίθετα, ο Λεάντρο Γκρέκο έκανε αερόβιο πρόγραμμα αφού νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο Νταβίδ Φουστέρ έκανε θεραπεία, αφού έχει ένα αιμάτωμα στο πόδι από χτύπημα που δέχτηκε. Σ' ό,τι αφορά στους τραυματίες, οι Ιμπαγάσα και Χολέμπας συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στα της προπόνησης, το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετή τακτική, με τους ποδοσφαιριστές να παίζουν δίτερμα στο μισό γήπεδο και να τελειώνουν με αρκετό τρέξιμο.

Στο μεταξύ, αντίπαλος των ποδοσφαιριστών ήταν η δυνατή βροχή στο ξεκίνημα του προγράμματος, ενώ επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί στις 10:30.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ