ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε ρυθμούς... Ηλιούπολης

Σε ρυθμούς... Ηλιούπολης
INTIME SPORTS

Το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό που πλέον ρίχνει το βάρος του και προετοιμάζεται για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (3/11, 17:00) με την Ηλιούπολη, όπου θα δούμε πολλά νέα πρόσωπα όπως οι Πάντελιτς, Ουρτάδο.

Οι Πειραιώτες επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής, όχι όμως για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, αλλά για το Κύπελλο με την Ηλιούπολη.

Σε μια αναμέτρηση που ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ζητάει μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα από τους παίκτες του προκειμένου να υπάρξει κάποια νέα έκπληξη τύπου Πανσερραϊκού.

Το αν θα το ακούσουν θα το δούμε την Τετάρτη στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", όμως αυτό που μοιάζει δεδομένο είναι πως θα δούμε πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Ο Μάρκο Πάντελιτς, ο Κριστιάν Νέμετ και ο Μοϊσές Ουρτάδο είναι τρεις από τους παίκτες που πιθανότατα να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα των "ερυθρολεύκων".

Κατά τ' άλλα, οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους την Δευτέρα με προπόνηση στις 11:00, στην οποία όσοι αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ή στο μεγαλύτερο διάστημά του ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο.

Η μίνι προετοιμασία των Πειραιωτών για τον αγώνα με την Ηλιούπολη, με την προπόνηση που θα γίνει την Τρίτη στις 11:00.

ΤηνΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ