ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στέλνουν Μπουρντίσο οι Ιταλοί

Στέλνουν Μπουρντίσο οι Ιταλοί
Μπουρντίσο

Δημοσίευμα στην Ιταλία θέλει τον Μπουρντίσο να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Στο κόλπο Πάρμα και Τζένοα από Serie A αλλά και... Μπάγερ Λεβερκούζεν και Βαλένθια.

Ο Νικολάς Μπουρντίσο έχει χάσει τη θέση του από το αρχικό σχήμα της Ρόμα, μιας και μετρά μόλις πέντε εμφανίσεις φέτος, με αποτέλεσμα να ψάχνει μία λύση για να παίζει, αφού δεν θέλει να βάλει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Με δηλώσεις του στην Ιταλία ο Αργεντίνος άσος τόνισε πως ο κύκλος του στην Ρόμα έχει κλείσει και πως ψάχνει μία ομάδα που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής, όντως όμως σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Κάπου εδώ έρχεται ο Ολυμπιακός. Δημοσιεύματα στην Ιταλία τον θέλουν να είναι ένας από τους στόχους των πρωταθλητών Ελλάδας για τη θέση του στόπερ, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν κάτι παραπάνω.

Από την πλευρά τους οι "Ρωμαίοι" δεν είναι αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο, όμως το Sky Italia αναφέρει είναι μέσα στα ανταλλάγματα για τον Παλέτα της Πάρμα.

Για τον παίκτη ενδιαφέρον έχει δείξει και η Τζένοα του Γιάννη Φετφατζίδη, με τον ίδιο μάλιστα τον πρόεδρο των "ροσομπλού", Ενρίκο Πρετσιόζι, να έχει τηλεφωνήσει προσωπικά στον Αργεντίνο για να τον πείσει, ενώ υπάρχουν και δύο προτάσεις από συλλόγους εκτός Καμπιονάτο.

Η μία είναι από τη Βαλένθια και η άλλη από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τον γερμανικό σύλλογο να έχει καταθέσει, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα "Repubblica", από την περασμένη εβδομάδα πρόταση στον παίκτη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ