ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Tα είπαν Κόκκαλης - Μαρινάκης

Tα είπαν Κόκκαλης - Μαρινάκης
INTIME SPORTS

Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης και συζήτησε για πάνω από 2,5 ώρες με τον Ευάγγελο Μαρινάκη.

Ο ιστορικός πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" επισκέφτηκε τα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας και κουβέντιασε από κοντά με το νέο ισχυρό άντρα της ομάδας για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Τα θέματα που "καίνε" την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ είναι κυρίως αγωνιστικά και διαιτητικά. Στον Ολυμπιακό υπάρχει δυσαρέσκεια, τόσο για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα στην Θεσσαλονίκη, όσο και για την ήττα, η οποία έβαλε τον Ολυμπιακό στο νέο πρωτάθλημα με το... αριστερό.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι αρκετά ευχαριστημένος από τις μεταγραφικής κινήσεις του Ευάγγελου Μαρινάκη και από τον τρόπο που διαχειρίζεται τα θέματα της ΠΑΕ.

Ωστόσο, μία κουβέντα από κοντά πάντα οδηγεί σε πιο ασφαλή συμπεράσματα και γι' αυτό το λόγο συναντήθηκαν οι δυο άντρες. Εξάλλου, ακόμα υπάρχουν θέματα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ακόμα ο Κόκκαλης είναι πρόεδρος της ομάδας και αποτελεί σοβαρό παράγοντα στη διευθέτησή τους.

Παράλληλα, στο τραπέζι έπεσε και το θέμα της Super League, καθώς ο 43χρονος εφοπλιστής ανέλαβε την προεδρία της και ο Κόκκαλης πιθανότατα θα του έδωσε πολύτιμες συμβουλές να του δώσει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ