ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αισιοδοξία για Ραούλ Μπράβο

Αισιοδοξία για Ραούλ Μπράβο
INTIME SPORTS

Οι Ραούλ ΜΠράβο, Άλμπερτ Ριέρα και Γιώργος Γκαλίτσιος βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, με σκοπό να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους. Αισιοδοξία ότι θα προλάβει τον Ατρόμητο ο Ισπανός αριστερός μπακ.

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού με την ευκαιρία του ρεπό της Τρίτης (7/12), αλλά οι τραυματίες πήγαν στο Ρέντη για να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους.

Από το Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη πέρασαν σήμερα (7/11) μόνο οι τραυματίες, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίμησε να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του.

Οι Ραούλ Μπράβο, Άλμπερτ Ριέρα και Γιώργος Γκαλίτσιος ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα, αλλά η προσοχή του ιατρικού τιμ των "ερυθρόλευκων" στρέφεται στον Ισπανό αριστερό μπακ.

Η κατάσταση της υγείας του Μπράβο παρουσιάζει βελτίωση και υπάρχει η αισιοδοξία στην ομάδα ότι θα καταφέρει να δηλώσει "παρών" στο ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή (12/12, 17:15, NET) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Για το αν θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, αυτό θα το αποφασίσει ο προπονητής, με τις πιθανότητες ωστόσο να είναι με το μέρος του αντικαταστάτη του Χοσέ Χολέμπας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ