ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στου Ρέντη ο Βρέντζος

Στου Ρέντη ο Βρέντζος
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βρέντζος βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη την Τρίτη (11/2) και μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται το βράδυ (20:00) της Τετάρτης (12/2) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου απέναντι στον σκληροτράχηλο Ατρόμητο, στην επαναληπτική αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το πρώτο παιχνίδι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είχε ολοκληρωθεί με 0-0, αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα πρόκρισης για τις δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι, με την προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης (11/2) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Εκεί όπου βρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες του Ολυμπιακού, ζητώντας τους να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα τους παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

"Είστε με διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό πρέπει να το δείξετε κόντρα στον Ατρόμητο, να κάνετε ένα καλό παιχνίδι και να έρθει η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου", ήταν οι προτροπές του Γιάννη Βρέντζου προς τους "ερυθρόλευκους" ενόψει της αναμέτρησης στο Περιστέρι.

Ο Μίτσελ δεν θα έχει στην διάθεση του τους Φουστέρ, Βαλντές και Χολέμπας, ενώ άφησε εκτός αποστολής και τους Πελέ, Ιμπαγάσα, Ρομπέρτο και Στσέποβιτς.

Η αποστολή που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κάρολ, Μέγκιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλο, Πέρες, Σαλίνο, Σάμαρη, Σαβιόλα, Βέργο και Βούρο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ