ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνέρχεται ο Ουρτάδο

Συνέρχεται ο Ουρτάδο
INTIME SPORTS

Ο Μοϊσές Ουρτάδο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στην προπόνηση της Δευτέρας, στην οποία ενσωματώθηκε και ο Βασίλης Τοροσίδης. Επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη στον κ. Μπιτσαξή

Στις προπονήσεις επέστρεψαν την Δευτέρα μετά από διήμερο ρεπό οι παίκτες του Ολυμπιακού και άρχισαν έτσι την προετοιμασία τους για το ματς του Σαββάτου με την Skoda Ξάνθη στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Τα ευχάριστα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε ήρθαν από τον Μοϊσές Ουρτάδο, καθώς ο Ισπανός μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, αλλά χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και αν συνεχίσει έτσι τότε θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς της 7ης αγωνιστικής.

Επίσης, στις προπονήσεις ενσωματώθηκε και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας την Τρίτη κόντρα στο Ισραήλ, λόγω τιμωρίας.

Από εκεί και πέρα, οι Πειραιώτες θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους πάλι το πρωί της Τρίτης στις 10:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, με την προπόνηση να είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου, καθώς μετά το τέλος της ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Επιστολή Μαρινάκη σε Μπιτσαξή

Στο μεταξύ, με αφορμή το θέμα της παρουσίας στις εξέδρες του γηπέδου των Πηγαδίων των φιλάθλων του Ολυμπιακού, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ευάγγελος Μαρινάκης, απέστειλε το βράδυ της Δευτέρας επιστολή στον Γ.Γ. Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή.

Ο "ισχυρός" άνδρας των "ερυθρόλευκων" με την επιστολή του ζητά να υπάρξει ισονομία για όλες τις ομάδες και να υπάρχει πρόβλεψη, ώστε όσοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ταξιδέψουν μεμονωμένα στην Ξάνθη, να μπορέσουν να προμηθευτούν εισιτήρια και να παρακολουθήσουν όλοι μαζί σε κάποιες θύρες την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Επίσης αυτό που τονίζουν στον Ολυμπιακό είναι πως όπως υπήρξε πρόβλεψη για φιλάθλους του Παναθηναϊκού που πήγαν στην Κρήτη και παρακολούθησαν τον αγώνα της ομάδας τους με τον Εργοτέλη και κάτι ανάλογο πρέπει να υπάρξει και για τους φιλάθλους των πειραιωτών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ