ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συστάσεις από τον "σκασμένο" Βαλβέρδε

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE MOTIONTEAM

Αδυνατούσε και χθες να πιστέψει ο Ερνέστο Βαλβέρδε πως χάθηκε το παιχνίδι με τον Ηρακλή, γι΄αυτό και έκανε συστάσεις στους παίκτες του για να μην επαναληφθεί το σκηνικό του Καυτατζογλείου.

Ο Βάσκος τεχνικός, γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, ήξερε πόσο σημαντικό ήταν να βρεθεί ο Ολυμπιακός από την 1η αγωνιστική στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ειδικά για μια ομάδα που είναι τραυματισμένη ψυχολογικά από την περσινή 5η θέση και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμού του Αυγούστου, ένα εμφατικό "διπλό" θα έδινε άλλον αέρα στο Λιμάνι.

Ισως γι' αυτό και ο Βαλβέρδε μετά το 0-1 δεν έδωσε το σύνθημα για οπισθοχώρηση, αλλά αντίθετα επέμενε και για ένα δεύτερο τέρμα. Και η αλήθεια είναι ότι οι ερυθρόλευκοι έκαναν τις φάσεις για να καθαρίσουν το ματς. ωστόσο η μπάλα δεν μπήκε στα δίκτυα του Ελευθερόπουλου, αλλά (δύο φορές) σε αυτά του Νικοπολίδη.

Η ανατροπή λοιπόν του Ηρακλή και ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε το ματς δεν μπορούσε να φύγει από το μυαλό του Ισπανού προπονητή στην χθεσινή προπόνηση. Σε κάποιο σημείο της μάλιστα, μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τον αγώνα της Θεσσαλονίκης ζητώντας συγκέντρωση στα επόμενα παιχνίδια για να μετατρέπονται οι ευκαιρίες σε γκολ.

" Χάσαμε το ματς από δικά μας λάθη και αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα. Θέλω όλοι να καταλάβετε πως οι ομάδες με τις οποίες παίζουμε δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό για να μας κερδίσουν. Αυτό να το περιμένετε σε όλα τα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε και άλλα γκολ γιατί κάναμε φάσεις μπροστά στην εστία του Ηρακλή. Δεν είχαμε όμως την απαιτούμενη συγκέντρωση ώστε αυτές τις ευκαιρίες να τις κάνουμε γκολ. Αυτό το φαινόμενο δεν πρέπει να επαναληφθεί γιατί θα το πληρώσουμε ξανά.

Πρέπει να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και σας πιστεύω. Μπορούμε να τα καταφέρουμε, αλλά πρέπει να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια", ήταν τα λόγια που τους είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η αισιοδοξία λοιπόν δεν λείπει από τον Βάσκο κόουτς ο οποίος πιστεύει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας γι' αυτό και απάντησε αρνητικά στην προτροπή του Βαγγέλη Μαρινάκη να πάρει όποιον παίκτη κρίνει απαραίτητο ότι χρειάζεται ο Ολυμπιακός.

Από σήμερα μάλιστα (και με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής), οι προπονήσεις στου Ρέντη θα είναι διπλές ώστε ο Βαλβέρδε να δουλέψει ακόμα περισσότερο με τους παίκτες που δεν βρίσκονται στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Ενας από αυτούς είναι και Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος ζήτησε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σερβίας Ράντομιρ Αντιτς να μην τον καλέσει ώστε να μπορέσει να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση καθώς έχει μείνει πίσω σε αυτόν τον τομέα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ