ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συστάσεις Βαλβέρδε και ενδεκάδα

Συστάσεις Βαλβέρδε και ενδεκάδα
INTIME SPORTS

Σοβαρότητα ζήτησε από τους παίκτες του ο Ερνέστο Βαλβέρδε σ' ότι αφορά στην προσωπική τους ζωή, υπογραμμίζοντας τους πως θα πρέπει να τηρούν τα ωράρια και να μην ξενυχτούν.

Ο Ισπανός τεχνικός στην προπόνηση της Δευτέρας και ενώ η πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή πλησιάζει (Σάββατο 28/8, 20:30) έστειλε μήνυμα στους ποδοσφαιριστές τους για πειθαρχία, ξεκαθαρίζοντας πως θέλει να φέρονται σαν επαγγελματίες.

"Έχετε υποχρέωση όλοι σας να τηρείτε με πειθαρχία τα ωράρια σας. Μετά τις 12 το βράδυ δεν θέλω να βγαίνετε έξω. Τέρμα τα ξενύχτια για όλους σας. Θα κάνετε αθλητική ζωή. Πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριφέρεστε με βάση τους κανονισμούς που υπάρχουν στην ομάδα.

Να είστε σοβαροί και να φέρεστε σαν επαγγελματίες. Πιστεύω και περιμένω πολλά από εσάς και θέλω να είστε σε θέση να προσφέρετε πολλά στον Ολυμπιακό"
, είπε μεταξύ άλλων ο Ερνέστο Βαλβέρδε στους "ερυθρολεύκους".

Σ' ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο "Βάσκος" προπονητής φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στην πρεμιέρα του Καυτανζογλείου κόντρα στον Ηρακλή (Σάββατο 28/8, 20:30) κι αυτή δεν διαφέρει πολύ από το φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Για την ακρίβεια, πιθανότατα να δούμε δύο αλλαγές που έχουν να κάνουν από τα χαφ και μπροστά. Ο λόγος για τον Φουστέρ που θα παίξει πίσω από τον Μήτρογλου αντί του Όσκαρ, αλλά και για τον Ρόμενταλ που θα παίξει στα δεξιά στη θέση του Ζαϊρί.

Αναλυτικά η πιθανή ενδεκάδα: Νικοπολίδης (τερματοφύλακας), Μοδεστό (σέντερ μπακ), Αβραάμ Παπαδόπουλος (σέντερ μπακ), Χολέμπας (αριστερό μπακ), Τοροσίδης (δεξί μπακ), Ντουντού (αμυντικό χαφ), Ιμπαγάσα (χαφ), Ρόμενταλ (δεξί χαφ), Ριέρα (αριστερό χαφ), Φουστέρ (περιφερειακός επιθετικός), Μήτρογλου (σέντερ φορ).

Να ξεκαθαρίσουμε πως μέχρι το Σάββατο πολλά μπορεί να αλλάξουν, όμως αυτή την στιγμή η συγκεκριμένη ενδεκάδα κερδίζει περισσότερους πόντους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ