ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα κάνει όλα και συμφέρει

Τα κάνει όλα και συμφέρει
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός βρήκε στο πρόσωπο του Αριέλ Ιμπαγάσα τον παίκτη που οργανώνει μαεστρικά τις επιθέσεις της ομάδας αλλά και δίνει πολύτιμες λύσεις στην άμυνα. Τα στατιστικά επιτεύγματα του Αργεντινού άσου.

"Λίρα εκατό" έχει αποδειχτεί μέχρι στιγμής ο πρώην άσος της Βιγιαρεάλ για τους Πειραιώτες, με την ιστοσελίδα "Redplanet.gr" να ακτινογραφεί την παρουσία τους στις πρώτες 13 αγωνιστικές της Super League μέσω του πιο αξιόπιστου μάρτυρα για τα πεπραγμένα του κάθε παίκτη: την στατιστική υπηρεσία.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έχει γράψει λοιπόν μέχρι τώρα στο κοντέρ του 738 λεπτά στην Super League, καταφέρνοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις, βάζοντας το όνομα του σε αρκετές στατιστικές κατηγορίες του πρωταθλήματος.

Ο 34χρονος βιρτουόζος μέσος είναι δεύτερος στα εύστοχα γεμίσματα (26/62), πέμπτος στις πάσες με 125, ενώ έχει κερδίσει 14 φάουλ και έχει μία ασίστ.

Εκτός, όμως, από το δημιουργικό κομμάτι διακρίνεται και στα αμυντικά του καθήκοντα, καθώς έχει προλάβει να κλέψει την μπάλα 22 φορές, την ώρα που ο Ντουντού Σεαρένσε με πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής (1067 λεπτά) έχει 10 παραπάνω, και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, επίσης με μεγαλύτερη παρουσία στην ενδεκάδα του Θρύλου (1174 λεπτά) έχει μόλις 4 περισσότερα.

Παράλληλα, έχει 2 επεμβάσεις σωτήριες και μία απόκρουση δείγμα του ότι μπορεί να βοηθάει με άνεση σε όλους τομείς.

Είναι χαρακτηριστικό πως από την 4η αγωνιστική (εντός έδρας με Αστέρα Τρίπολης) έως και το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, ο Ιμπαγάσα ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος ώστε το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε να προσφέρει άφθονο θέαμα στους φίλους της, με την απουσία του λόγω τραυματισμού να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα όσον αφορά στην επιθετική λειτουργία της.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ