ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος και ο Όσκαρ

Τέλος και ο Όσκαρ
INTIME SPORTS

Μια ημέρα μετά τον Έντσο Μαρέσκα, ήρθε η σειρά του Όσκαρ Γκονζάλεθ να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, παρά τις αρχικές πληροφορίες, τα βρήκε με τους Πειραιώτες και οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.

Έτσι, λοιπόν μετά από δύο χρόνια στο μεγάλο Λιμάνι, ο Όσκαρ Γκονζάλεθ ετοιμάζει βαλίτσες για αλλού, βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να "πατάει" στο συμβόλαιό του και να προτιμά την κερκίδα από τον αγωνιστικό χώρο.

Η αλήθεια είναι πως η επιθυμία του 28χρονου άσου ήταν να παραμείνει στον Ολυμπιακό, όμως από την στιγμή που κατάλαβε πως δεν έχει μέλλον και δέχτηκε κάποιες πιέσεις, αποφάσισε να αποχωρήσει όπως πρέπει.

Ο Ισπανός βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση ομάδας και δεν υπάρχει πρόβλημα γι' αυτόν, αφού η μεταγραφική περίοδος δεν έληξε για τους ελεύθερους παίκτες.

Ο Όσκαρ Γκονζάλεθ δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο δεύτερος, αλλά ο 14ος παίκτης που αποχωρεί το φετινό καλοκαίρι από το μεγάλο Λιμάνι.

Παρά το πρόωρο διαζύγιο, ο 28χρονος άσος μίλησε μόνο με καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και την εμπειρία που έζησε στον Πειραιά.

"Πέρασα πολύ όμορφα εδώ και λυπάμαι που δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Εύχομαι στον Ολυμπιακό να επιτύχει τους στόχους του και να κατακτήσει τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο Ελλάδος", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Όσκαρ.

Η ανακοίνωση: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Όσκαρ Γκονζάλεθ και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ