ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέλει να γυαλίζει το μάτι τους

Θέλει να γυαλίζει το μάτι τους
INTIME SPORTS

Στα τελειώματα φάσεων δούλεψε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς θέλει οι παίκτες του να γίνουν πιο "δολοφονικοί" στην επίθεση, αρχής γενομένης από το αποψινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για την 4η αγωνιστική (19:30, ΝΕΤ). Άλλα 3.000 εισιτήρια έμειναν για το πρώτο sold out μέσα στη σεζόν.

Οι "ερυθρόλευκοι" στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Superleague, έχουν σημειώσει πέντε γκολ (Καυτανζόγλειο 2-1, με Κέρκυρα 2-0, στις Σέρρες 0-1), αριθμός όχι μικρός, αλλά παράλληλα όχι και μεγάλος, για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό όπως ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες φτιάχνουν ευκαιρίες στα παιχνίδια τους, αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει παρατηρήσει πως οι παίκτες του αντιμετωπίζουν ένα μικρό πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων, γεγονός στο οποίο στάθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής (24/9) στο Ρέντη και πάνω στον τομέα αυτόν δούλεψε μαζί με τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ισπανός τεχνικός, κάλεσε τους Κώστα Μήτρογλου, Μάρκο Πάντελιτς, Άλμπερτ Ριέρα, Νταβίδ Φουστέρ, Γιάννη Φετφατζίδη και Ντένις Ρόμενταλ (όλους τους επιθετικογενείς παίκτες δηλαδή) σχολιάζοντάς τους πως θα πρέπει να δουλέψουν περισσότερο στα τελειώματα των φάσεων, καθώς αυτοί είναι που θα τραβήξουν -περισσότερο από όλους- το... κουπί του σκοραρίσματος μέσα στη σεζόν.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μαζί με αυτούς τους έξι παίκτες, εργάστηκε για αρκετή ώρα στο τελείωμα των φάσεων στο Ρέντη, καθώς επιθυμία του είναι οι ποδοσφαιριστές του να αποκτήσουν μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα, να γίνουν περισσότερο αποτελεσματικοί στην επίθεση, ώστε να πετυχαίνουν τόσο το εύκολο, όσο και το γρήγορο γκολ (ευχής έργον αυτό να έρχεται στο πρώτο 15άλεπτο για να "λύνονται" τα πόδια τους από το άγχος).

Από εκεί και πέρα, αυτό που θα πρέπει να επισημανθεί είναι πως στον αγώνα κόντρα στον Αστέρα του Βαγγέλη Βλάχου, οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν θα νιώθουν μοναξιά όπως στα τρία προηγούμενα επίσημα παιχνίδια τους στο Φάληρο (Μπέσα, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Κέρκυρα), με την τιμωρία της έδρας να ανήκει στο παρελθόν και τον κόσμο να ετοιμάζεται για δυναμική επιστροφή στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από τις 33.334 θέσεις του γηπέδου, έχουν μείνει διαθέσιμα μόλις 3.000 εισιτήρια, τα οποία διατίθενται ήδη από το πρωί (10:00) του Σαββάτου (25/9) από τα εκδοτήρια του φαληρικού σταδίου και λογικά θα "εξαφανιστούν" μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Και πάμε τώρα στους 18 εκλεκτούς του Ερνέστο Βαλβέρδε που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα, στο αυριανό ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Αυτοί είναι οι εξής: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Ουρτάδο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Μήτρογλου.

Αν θέλετε μια πιθανή ενδεκάδα, έστω κι αν με τον "Βάσκο" η κάθε εκτίμηση είναι παρακινδυνευμένη, αυτή είναι Νικοπολίδης (τερματοφύλακας), Χολέμπας (αριστερό μπακ), Αβραάμ Παπαδόπουλος (σέντερ μπακ), Μέλμπεργκ (σέντερ μπακ), Τοροσίδης (δεξί μπακ), Ουρτάδο (αμυντικό χαφ), Ιμπαγάσα (χαφ), Ριέρα (αριστερό χαφ), Ρόμενταλ (δεξί χαφ), Φουστέρ (επιτελικός μέσος), Πάντελιτς (σέντερ φορ).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ