ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τοροσίδης... 5ετίας

Τοροσίδης... 5ετίας
INTIME SPORTS

Μπορεί το συμβόλαιο του Τοροσίδη να λήγει το καλοκαίρι του 2013 όμως στον Ολυμπιακό θέλουν να του το ανανεώσουν για άλλα δύο χρόνια, γι' αυτό και χθες υπήρξε μια πρώτη επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη.

Την ίδια επιθυμία έχει και ο διεθνής αμυντικός καθώς βλέπει πως οι "ερυθρόλευκοι" σκοπεύουν να χτίσουν πάνω του το νέο Ολυμπιακό κάτι που φυσικά αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή.

Πέρα από την εμπιστοσύνη της διοίκησης και του τεχνικού τιμ, ο Βασίλης Τοροσίδης έχει "δεθεί" και με τον κόσμο της ομάδας καθώς είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους λίγους Έλληνες που διαπρέπουν με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Αυτό που θέλει ο Τοροσίδης είναι μια οικονομική αναπροσαρμογή καθώς τα πρώτα χρόνια που ήρθε από την Ξάνθη είχε υπογράψει ένα αρκετά χαμηλό συμβόλαιο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε μια αύξηση των ετήσιων αποδοχών του (πάντα φυσικά στο πλαίσιο των δύσκολων οικονομικών καιρών που διανύουμε), ενώ παράλληλα σκοπεύουν να αυξήσουν και τη ρήτρα η οποία είναι τώρα στα 7 εκατ. ευρώ.

Από τη στιγμή λοιπόν που το κλίμα είναι θετικό και από τις δύο πλευρές, έγινε χθες μια πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον μάνατζερ του παίκτη και τους ανθρώπους της ΠΑΕ όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος".

Το κλίμα ήταν πολύ καλό και πιθανότατα μέχρι τον Δεκέμβρη ο Βασίλης Τοροσίδης θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα τον διατηρήσει στα ερυθρόλευκα για άλλα περίπου 5 χρόνια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ