ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Να παίζουμε πάντα έτσι"

Βαλβέρδε: "Να παίζουμε πάντα έτσι"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τονίζοντας πως θα ήθελε να παίζουν οι παίκτες του πάντα όπως σήμερα.

Παρόλα αυτά ο "Βάσκος" υπογράμμισε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για την ομάδα του, ενώ είπε πως στο ρόστερ υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες.

"Η αλήθεια είναι πως έγινε ένα ωραίο ματς, ειδικά στο πρώτο μέρος όπου είχαμε πολλές ευκαιρίες, καλό ρυθμό, αλλά πετύχαμε μόνο ένα γκολ. Δεν είναι εύκολο να παίζεις τόσο καλά και στο γήπεδό σου και εκτός έδρας. Μακριά από την έδρα μας, αντιμετωπίζουμε δυσκολίες και αναγκαζόμαστε να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο. Απόψε, παίξαμε στην έδρα μας, οι φίλαθλοι μας υποστήριξαν και μας βοήθησαν να αποκτήσουμε ρυθμό.

Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Είναι δύσκολο να επαναλάβουμε τέτοια εμφάνιση. Είχαμε γρήγορο ρυθμό και πολλές ευκαιρίες. Πάντα θέλουμε να παίζουμε έτσι. Θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε και στην πορεία να είστε σίγουροι πως κάτι θα βρούμε για να βελτιώσουμε.

Δεν ήταν άσχημο το δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν εξίσου καλοί, με πολλές ευκαιρίες. Είμαστε ευχαριστημένοι. Μας λείπει το γρήγορο δεύτερο γκολ στον αγώνα. Κάνουμε πολλές ευκαιρίες, αλλά πετυχαίνουμε λίγα γκολ. Πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Ίσως αν είμαστε πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι, το δεύτερο γκολ θα έρχεται πιο γρήγορα όταν πλησιάζουμε το αντίπαλο τέρμα.

Αυτό που μου άρεσε στο ματς είναι πως όταν χάναμε την μπάλα παίρναμε γρήγορα θέση άμυνας. Αμυνόμασταν πολύ γρήγορα και άμεσα. Αυτό το στοιχείο είναι που μας επέτρεψε να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας.

Έχουμε πολλούς σπουδαίους παίκτες. Ένας από αυτούς είναι ο Ιμπαγάσα. Όλοι μας βοηθάνε. Δεν σημαίνει πολλά πράγματα επειδή εντός αρχίζει στην εντεκάδα και εκτός έδρας όχι. Απόψε φάνηκε περισσότερο από τους άλλους και του αξίζει ο τίτλος του πολυτιμότερου παίκτη, αλλά η λίστα των MVP στο παιχνίδι σήμερα ήταν μεγάλη. Ήταν όλοι οι παίκτες πολύ καλοί. Ολόκληρη η ομάδα ήταν εξαιρετική και αυτό τα παιδιά το κατάφεραν μόνοι τους μέσα στο γήπεδο. Δεν το κατάφερα εγώ. Όλοι τους ανταποκρίθηκαν στο ρόλο τους και έκαναν αυτό που έπρεπε".

Βλάχος: "Μου άρεσε ο Ολυμπιακός"

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Βαγγέλης Βλάχος, στάθηκε στο καλό πρόσωπο του Ολυμπιακού: "Δεν με προβληματίζει το γεγονός πως χάσαμε 3-0 από τον Ολυμπιακό, που μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ. Ο Ολυμπιακός, μας κέρδισε κατά κράτος σε όλους τους τομείς και είχε τη δυνατότητα να πετύχει και άλλα τέρματα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι χάσαμε δύο παίκτες (σ.σ. λόγω των αποβολών). Ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο παιχνίδι του μέχρι στιγμής. Μου άρεσε ο Ολυμπιακός.

Είναι θέμα χρόνου να παίξει ακόμα καλύτερα μόλις οι παίκτες που έχει, με την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά τους, βρεθούν ακόμα περισσότερο μεταξύ τους. Ευχαριστώ τα παιδιά για την προσπάθειά τους, αλλά η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη. Η ομάδα μας ήταν φοβισμένη. Δεν ήμασταν καλοί. Ο φόβος και η ποιότητα του αντιπάλου έκαναν τη μεγάλη διαφορά. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο στο κέντρο και ήταν επόμενο, με τους παίκτες και την ποιότητα που διαθέτουν, να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Ήταν μία εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ