ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βγάζει ενδεκάδα η προπόνηση της Πέμπτης

Βγάζει ενδεκάδα η προπόνηση της Πέμπτης
INTIME SPORTS

Κρας τεστ αποτελεί η προπόνηση της Πέμπτης για τους Ουρτάδο και Ριέρα, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα δοκιμάσει να τους βάλει σε κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Αν δεν τα καταφέρουν τότε θα αλλάξει το σχήμα των ερυθρόλευκων ενόψει Αστέρα.

Μπορεί ο Ισπανός τεχνικός να έχει ζητήσει από τους παίκτες του να είναι πιο γρήγοροι με την μπάλα στα πόδια, αλλά και χωρίς αυτήν, παρόλα αυτά οι μικροτραυματιστοί που έχει η ομάδα του χαλάνε τα σχέδια.

Και αυτό γιατί τις τελευταίες δυο ημέρες δεν έχει στη διάθεση του τους Μοϊσές Ουρτάδο και Άλμπερτ Ριέρα, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνονται.

Την Πέμπτη ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός θα δοκιμάσει να τους ανεβάσει την ένταση, καθώς θέλει να κάνει τα τελικά του πλάνα ενόψει της αναμέτρησης την ομάδα του Αστέρα. Σε περίπτωση που οι δυο άσοι δεν τα καταφέρουν, θα αλλάξουν και τα σχέδια του "μυρμηγκιού".

Αυτός ήταν και ο λόγος άλλωστε που την Τετάρτη δοκίμασε το σχήμα με Ντουντού και Ιμπαγάσα στα χάφ, σε ένα καθαρό 4-4-2 με τους Μήτρογλου και Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ