ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βοηθός του Ζαρντίμ ο Νικοπολίδης

Βοηθός του Ζαρντίμ ο Νικοπολίδης
INTIME SPORTS

Στο πλευρό του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα βρεθεί ο Αντώνης Νικοπολίδης όπως ανακοίνωσε κι επίσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, καθώς κάθισε κάτω από δοκάρια της ομάδας για επτά συνεχόμενες σεζόν, κατακτώντας έξι πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα με τους ερυθρόλευκους.

Το πλήρωμα του χρόνου όμως έφτασε για τον πρώην αρχηγό της ομάδας του Πειραιά και το καλοκαίρι του 2011 κρέμασε τα γάντια του.

'Ένα χρόνο μετά ο Αντώνης Νικοπολίδης επιστρέφει στον Ολυμπιακό από διαφορετικό πόστο αυτή τη φορά, κάτι που ανακοίνωσε κι επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την ένταξη του Αντώνη Νικοπολίδη στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Ο Αντώνης Νικοπολίδης αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού προπονητή".

Ηγετική παρουσία

Ουσιαστικά ο Νικοπολίδης αναλαμβάνει το ρόλο συνδετικού κρίκου ανάμεσα στον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους γνωρίζει καλά, καθώς με ορισμένους από αυτούς υπήρξε συμπαίκτης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο παλαίμαχος άσος της Εθνικής και του Ολυμπιακού ξεκίνησε τις διαδικασίες για να βγάλει δίπλωμα προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Επτά παίκτες ζητούν μια ευκαιρία, ΟΚ Μοδέστο και Γκρέκο, Η αγία τριάδα του Ολυμπιακού, Νέες επαφές με Τοροσίδη, Η ευκαιρία του Πάουλο Μασάντο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ