ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ώρα για δουλειά και νίκες

Ώρα για δουλειά και νίκες
INTIME SPORTS

Η ξεκούραση και το διάλειμμα του Σαββατοκύριακου έλαβε τέλος για τους "ερυθρολεύκους" που το απόγευμα επιστρέφουν στις προπονήσεις και στρέφονται στο εντός έδρας ματς με την Κέρκυρα (11/9, 17:15).

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το διήμερο ρεπό που χορήγησε στους παίκτες, θα ξεκινήσει δουλειά με όλους εκτός από τους διεθνείς και θα καταστρώσει σχέδια για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής.

Η ήττα από τον Ηρακλή δεν δίνει πολλά περιθώρια στον Ολυμπιακό για νέα γκέλα και ιδιαίτερα στην (έστω και) άδεια έδρα του κι αυτό το ενδεχόμενο δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται στον Πειραιά.

Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκινούν λοιπόν δουλειά προκειμένου να εμφανιστούν έτοιμοι το Σάββατο κόντρα στην Κέρκυρα, με τον Βαλβέρδε να έχει αρκετά διλήμματα.

Ένα απ' αυτά είναι η θέση κάτω από τα "ερυθρόλευκα" δοκάρια, με τον Αντώνη Νικοπολίδη να κερδίζει την μάχη από τον Ούρκο Πάρντο, όμως ακόμα έχουμε μπροστά μας πέντε προπονήσεις και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Ο "Βάσκος" σκέφτεται επίσης ποιον θα χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης, αφού ο Μήτρογλου είναι σε καλή κατάσταση, όμως υπάρχουν και οι Κρίστιαν Νέμεθ και Μάρκο Πάντελιτς.

Ο Σέρβος είναι πίσω από θέμα φυσικής κατάστασης, σε αντίθεση με τον Ούγγρο που τα πήγε εξαιρετικά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αποδεικνύοντας πως είναι έτοιμος να προσφέρει και με τα "ερυθρόλευκα".

Στην επίθεση βέβαια δεν υπάρχει δίλημμα καθώς οι υποψήφιοι είναι τρεις και με τις εκπλήξεις του Ερνέστο Βαλβέρδε ποτέ δεν είσαι σίγουρος. Ποιος περίμενε άλλωστε να ξεκινήσει βασικός ο Φετφατζίδης στο Καυτανζόγλειο;

Γι' αυτό δεν αποκλείεται να δούμε στην βασική ενδεκάδα ακόμη και τον Μάρκο Πάντελιτς. Όλα είναι πιθανά και θα φανούν τις επόμενες ημέρες.

Να σημειωθεί πως από την προπόνηση θα απουσιάσουν οι διεθνείς Τοροσίδης, Μήτρογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ, Μέλμπεργκ, Μέγιερι, Νέμεθ και Μιραλάς, όπου θα επιστρέψουν από τις υποχρεώσεις με τις εθνικές του ομάδες την Τετάρτη.

Αντίθετα, ο Γιάννης Φετφατζίδης που ήταν στην εθνική Ελπίδων έχει επιστρέψει και θα συμμετάσχει στην προπόνηση της Δευτέρας.

Τέλος, την Τρίτη αναμένεται ο Ζαουάντ Ζαϊρί να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μετά από αρκετό διάστημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ