ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάνει Λάρισα ο Ρόμενταλ

Χάνει Λάρισα ο Ρόμενταλ
INTIME SPORTS

Ο Ντένις Ρόμενταλ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε στο ματς με τον Ατρόμητο και δεν θα είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη "μάχη" στη Λάρισα. Αμφίβολος και ο Νέμεθ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ντένις Ρόμενταλ δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα προσδοκώμενα μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό. Φυσικά, σε αυτό συντέλεσε το γεγονός ότι ο Φετφατζίδης έτυχε να βλέπει το άστρο του να ανατέλλει. Ο Ολλανδός συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και λογικά δεν θα προλάβει το ματς με τους "βυσσινί".

Τα προβλήματα δε σταματούν εκεί για τους "ερυθρόλευκους", καθώς ο Κρίστιαν Νέμεθ λίγο πριν την ολοκλήρωση της προπόνησης δέχτηκε ένα χτύπημα στο γλουτό με αποτέλεσμα να αποχωρήσει τραυματίας.

Η συμμετοχή του ή όχι στην αποστολή για την κυριακάτικη συνάντηση θα κριθεί κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης που είναι προγραμματισμένη για αύριο (18/12).

Αντιθέτως, οι Άλμπερτ Ριέρα και Μοϊσές Ουρτάδο ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους και θα ακολουθήσουν την αποστολή για τη Λάρισα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ