ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπογράφει ο Χαβίτο

Υπογράφει ο Χαβίτο

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χαβίτο στον Ολυμπιακό με τον Ισπανό να φοράει το καλοκαίρι τα "ερυθρόλευκα" καθώς μένει ελεύθερος από τον Άρη.

Μόνος του φαίνεται να παίζει μέχρι τώρα στο μεταγραφικό παζάρι ο Ευάγγελος Μαρινάκης που αφού "έντυσε" με την φανέλα του Ολυμπιακού τον Γιάννη Μανιάτη, το ίδιο αναμένεται να κάνει και με τον Χαβιέ Χαβίτο ο οποίος πιθανότατα ακόμα και σήμερα να υπογράψει στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είναι ο διακαή πόθος του Ερνέστο Βαλβέρδε και ο πρόεδρος της ομάδας έδωσε εντολή να κλείσει άμεσα το θέμα. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Άρη και μπορεί από τώρα να βάλει την υπογραφή του σε όποιο σύλλογο επιθυμεί.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν πλησίασε τον παίκτη και αυτός δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Οι συναντήσεις των ανθρώπων των πρωτοπόρων της Superleague με τον εκπρόσωπο του Ισπανού ήταν επιτυχημένες καθώς η συμφωνία μεταξύ τους είναι οριστική.

Πλέον οι υπογραφές απομένουν για να ανακοινωθεί και επίσημα πως ο Χαβιέ Χαβίτο από την αρχή της σεζόν 2011/12 θα ανήκει στο ρόστερ των Πειραιωτών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ