ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Συνεχίζει ο Τεννές, άρχισαν τα έργα

Συνεχίζει ο Τεννές, άρχισαν τα έργα
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της για ακόμη ένα χρόνο με τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ. Άρχισαν ήδη οι εργασίας στο γήπεδο του Αγρινίου για να είναι έτοιμο ενόψει της Superleague

Με τον Μπάμπη Τεννέ όπως ήταν αναμενόμενο θα πορευτεί στην Superleague ο Παναιτωλικος. Ο έμπειρος τεχνικός είχε συνάντηση την Πέμπτη με τον πρόεδρο της ομάδας του Αγρινίου Φώτη Κωστούλα σε πολύ καλό κλίμα και συμφώνησαν να συνεχίσουν την συνεργασία τους για ένα ακόμη χρόνο.

Μάλιστα, η Αγρινιώτικη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για την συμφωνία η οποία αναφέρει: " Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτης Κωστούλας συναντήθηκε με τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ και συμφώνησαν στην συνέχιση της συνεργασίας για ένα ακόμα χρόνο".

Από εκεί και πέρα, ο Παναιτωλικός θέλει να είναι πανέτοιμος για την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Superleague τη νέα σεζόν μετά από 34 χρόνια και για τον λόγο αυτό άρχισαν ήδη τα έργα στο γήπεδο του Αγρινίου.

Οι μπουλντόζες ήδη μπήκαν στον χώρο του γηπέδου και οι πρώτες εργασίες αφορούν τη νέα λυόμενη εξέδρα, χωρητικότητας 1.200 θεατών (θα φτάσει η χωρητικότητα του γηπέδου στις 8.000 θέσεις) η οποία θα κατασκευαστεί πίσω από την μια εστία, ενώ θα γίνει και η τοποθέτηση του ηλεκτροφωτισμού.

Επίσης, θα δημιουργηθούν νέες σουίτες και νέα δημοσιογραφικά θεωρεία, ενώ θα ξηλωθεί και ο χλοοτάπητας για να τοποθετηθεί νέος.

Στα αγωνιστικά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ηλιούπολη εκτός έδρας.

Φιλικό με τον Πανιώνιο

Τέλος, όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ, την Παρασκευή 20 Μαΐου ο Παναιτωλικός, θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο γήπεδο του Αγρινίου.

" Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 20 Μαΐου 2011 θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι μεταξύ Παναιτωλικού και Πανιωνίου, ώρα 6 το απόγευμα, στο γήπεδο του Παναιτωλικού", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ