ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άδεια μιας εβδομάδας στον Σο έδωσαν στον Παναθηναϊκό

Άδεια μιας εβδομάδας στον Σο έδωσαν στον Παναθηναϊκό

Ο Χαμπίμπ Σο ζήτησε και πήρε μια εβδομάδα άδεια για να μεταβεί στη Γαλλία για προσωπικό οικογενειακό λόγο. Ξεκίνησαν αποθεραπεία Βύντρα και Χριστοδουλόπουλος.

Ειδική άδεια ζήτησε και πήρε ο Χαμπίμπ Σο. Ο Σενεγαλέζος μέσος ο οποίος από την αρχή της σεζόν δεν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του όντας μονίμως τραυματίας μετέβη στη Γαλλία για προσωπικό οικογενειακό λόγο και θα απουσιάζει από την Παιανία μέχρι την επόμενη Πέμπτη.

Στον μέσο του Τριφυλλιού χορηγήθηκε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για το διάστημα που θα βρίσκεται στηξν Γαλλία προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Εν τω μεταξύ στην Παιανία βρέθηκαν κανονικά οι Βύντρα και Χριστοδουλόπουλος και εξετάστηκαν από το ιατρικό τιμ των πράσινων.

Οι δυο τους υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και η πράσινη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Για τον Βύντρα: "Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Λουκάς Βύντρα διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση μεταξύ πρώτου και δεύτερου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο μυ. Θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία και αναμένεται να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε 15 – 20 ημέρες".

Για τον Χριστοδουλόπουλο: "Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μυϊκή κάκωση πρώτου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο. Θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία και θα μείνει εκτός πλήρους ρυθμού προπονήσεων για περίπου μία εβδομάδα".

Οι δυο τους ξεκίνησαν ήδη αποθεραπεία ενώ οι Πίντο, Μουμσόνγκ, Κουίνσι και Βιτόλο γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας σε μικρές εστίες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ