ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αιχμές Παύλου

Αιχμές Παύλου
INTIME SPORTS

Με δηλώσεις του ο Παύλος Γιαννακόπουλος τόνισε πως ο χρόνος θα δείξει για το αν έγιναν σωστές κινήσεις από τους μετόχους του Παναθηναϊκού, ενώ εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την ΠΑΕ ο Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Επιφυλακτικός για το μέλλον του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε ο Παύλος Γιαννακόπουλος με δηλώσεις που έκανε στον Nova Sport fm 94.6, καθώς περιμένει να κρατήσουν τον λόγο τους μέχρι το τέλος οι μέτοχοι της ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα είπε: "Εμένα με ενδιαφέρει να πηγαίνει καλά ο Παναθηναϊκός. Δεν με ενδιαφέρουν τα μνημόνια. Ο χρόνος θα δείξει αν έγιναν σωστές ενέργειες ή όχι. Εξαρτάται από τους ανθρώπους που μετέχουν. Αν είναι καλοπροαίρετοι κι ενδιαφέρονται μόνο για το καλό του Παναθηναϊκού ή για την προβολή τους. Αυτοί που ανέλαβαν τέτοιες ενέργειες έχουν και την ευθύνη τους", είπε αρχικά.

Για το αν ήταν ενήμερος για τις εξελίξεις, είπε: " Ήμουν πλήρως ενημερωμένος για τη συνάντηση. Και πριν και μετά. Μου έγινε η πρόταση, αλλά αρνήθηκα για καθαρά επαγγελματικούς λόγους. Έχω μεγάλο φόρτο εργασίας. Σημασία έχει να πηγαίνει καλά ο Παναθηναϊκός κι όχι αν θα είναι ο ένας ή ο άλλος. Εάν μπορώ να βοηθήσω στην πρόοδο του Παναθηναϊκού θα το κάνω".

Τέλος μιλώντας για την απομάκρυνση του Νίκου Κωνσταντόπουλο, τόνισε: "Θεωρώ απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο έφυγε ο κύριος Κωνσταντόπουλος. Είναι ένας άνθρωπος με ήθος, που δεν μπαίνει σε κανάλια έξω από τον αθλητισμό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ