ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απόμακρος... ο Τζίγγερ

Απόμακρος... ο Τζίγγερ
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Γόντικας στην διάρκεια της συζήτησής του με τον Κώστα Αντωνίου μίλησε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος του επανάλαβε πως εκείνος κατέχει το 30% και δεν μπορεί να απολύει ή να προσλαμβάνει κόσμο στην ομάδα.

Η τρίωρη περίπου συνάντηση και συζήτηση του α' αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γόντικα με τον πρώην πλέον διευθυντή ποδοσφαίρου Κώστα Αντωνίου είχε εκτός από τις προσωπικές τοποθετήσεις εκατέρωθεν και μια παρεμβολή.

Συγκεκριμένα, ο Γόντικας θεώρησε σωστό να συμβουλευθεί τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ο οποίος ωστόσο έδειξε να "απέχει" από τα κοινά της ΠΑΕ, μη θέλοντας να πάρει θέση για την παραμονή ή όχι του Κώστα Αντωνίου.

Μια ακόμη ένδειξη για το πώς σκέφτεται, αυτή την εποχή, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δόθηκε στη διάρκεια της συζήτησης που είχαν ο Δ.Γόντικας και ο Κώστας Αντωνίου, την Τρίτη το πρωί.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γόντικας σε μια στιγμή που ο Κώστας Αντωνίου επέμενε στην παραίτησή του, ο α' αντιπρόεδρος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο Γόντικας θέλοντας να συμβουλευθεί τον Τζίγγερ, ρώτησε αν έχει πρόβλημα να παραμείνει ο Αντωνίου στη θέση του, ή αποδεχόταν την παραίτησή του.


Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επικαλέστηκε και πάλι όσα είχε αναφέρει πρόσφατα, πως εκείνος κατέχει το 30% και δεν μπορεί να απολύει ή να προσλαμβάνει κόσμο. Θυμίζουμε, πάντως, ότι όταν είχε τον έλεγχο της ΠΑΕ, δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του Αντωνίου, προφανώς γιατί είχε αντιρρήσεις στην πολιτική που ακολούθησε.


" Από τη στιγμή που αποχώρησα και δεν μετέχω στις αποφάσεις, λειτουργώ ως μειοψηφία καθώς έχω το 30%. Ούτε στηρίζω, ούτε δεν στηρίζω... Ούτε διώχνω, ούτε κρατάω. Δεν επεμβαίνω σε οποιαδήποτε εξέλιξη. Είναι καθαρά θέμα δικό σας..." τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.


Ετσι φτάσαμε στην απόφαση να απομακρυνθεί τελικά και οριστικά και πάλι ο Κώστας Αντωνίου που δεν άλλαζε στάση και ακολούθησε τον δρόμο του Νικόλα Πατέρα.

Αγνωστο, παραμένει αν ο α' αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας συμβουλεύθηκε ή όχι και τους άλλους μετόχους (Βγενόπουλο, Πατέρα ή Γιαννακόπουλο).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ