ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ατομικό πρόγραμμα ο Μπουμσόνγκ

Ατομικό πρόγραμμα ο Μπουμσόνγκ
Μπουμσόνγκ INTIME SPORTS

Ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ένιωσε ξανά ενοχλήσεις και δεν συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Μπορεί ο 31χρονος άσος να επέστρεψε προσωρινά στις προπονήσεις των πράσινων, όμως όπως φαίνεται δεν άντεξε και βγήκε νοκ άουτ την Κυριακή.

Πλέον η συμμετοχή του για το ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια είναι αμφίβολη, δημιουργώντας πονοκέφαλο στον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Στο πρόγραμμα τώρα οι παίκτες του "τριφυλλιού" έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια αγωνίστηκαν στο κλασικό δίτερμα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δίνει έμφαση στην επίθεση και την ανάπτυξη της ομάδας, τομέα στον οποίο έχει διαπιστώσει πως υπάρχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Εκτός έμειναν οι Σιμάο, Καντέ και Πετρόπουλος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και όπως όλα δείχνουν θα μείνουν εκτός αποστολής για το ματς με την Ξάνθη.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Φερέιρα, όμως δύσκολα θα βρεθεί στις πρώτες του επιλογές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ