ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαψεύδει η πλευρά του Λεονάρντο

Διαψεύδει η πλευρά του Λεονάρντο
INTIME SPORTS

Μπορεί το όνομα του Λεονάρντο να ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό, η πλευρά του παίκτη ωστόσο διαψεύδει τις επαφές.

Από την Πέμπτη το απόγευμα υπάρχει μία έντονη φημολογία περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Λεονάρντο της ΑΕΚ.

Μάλιστα δημοσιεύματα την Παρασκευή θέλουν 25χρονο άσο να έχει προταθεί στους πράσινους, με τον ίδιο να επιθυμεί την ελευθέρας του από την Ένωση. Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι τόσο απλά.

Ο Λεονάρντο έχει άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΚ και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές της Ένωσης που έχουν "εξασφαλισμένα" τα χρήματα τους (αυτά που του οφείλονται δηλαδή).

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον εκπρόσωπο του παίκτη, κ. Καινούργιο, ο οποίος διέψευσε τις επαφές με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει κανένα θέμα, ειδικά από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής ουδέποτε δήλωσε πως θέλει να φύγει.

Μάλιστα προτεραιότητα, σε περίπτωση που η ΑΕΚ θελήσει να τον πουλήσει, είναι το εξωτερικό, κάτι που αποτελεί και όνειρο του Βραζιλιάνου άσου.

Εδώ να τονίσουμε πως στο ΟΑΚΑ έχουν βρεθεί κατά καιρούς άνθρωποι της Άντερλεχτ για να παρακολουθήσουν τον Λεονάρντο, ενώ ομάδες από την Γερμανία έχουν τα μάτια τους στραμμένα πάνω του.

Εσείς διαβάστε για την πρόταση για Λεονάρντο, την συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αλαφούζου και τα 4 εκ. ευρώ που πρέπει να βρεθούν μέχρι τον Αύγουστο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ