ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εξώδικο στον Δήμο Αθηναίων

Εξώδικο στον Δήμο Αθηναίων

Με εξώδικο προς το Δήμο Αθηναίων ο Παναθηναϊκός ζητάει την προβλεπόμενη αποζημίωση για την μη περάτωση του γηπέδου στον Βοτανίκο

Σε συνέχεια της καταγγελίας της συμβάσης μεταξύ Δήμου Αθηναίων – ΠΑΕ Παναθηναϊκός της 14ης Οκτωβρίου οι πράσινοι προέβησαν χθες σε νέο εξώδικο προς το Δήμο Αθηναίων στο οποίο ζητούν την καταβολή της προβλεπόμενης από την μεταξύ τους σύμβαση αποζημίωσης.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης των Νίκου Πατέρα, Ανδρέα Βγενόπουλου και Γιάννη Βαρδινογιάννη όπου και ενημερώθηκαν για το θέμα του γηπέδου από το Βαγγέλη Σαμαρά.

Το εξώδικο αυτό δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο Δήμο Αθηναίων αφού η σύμβαση προέβλεπε ρητά την καταβολή ποινικής ρήτρας και αποζημίωσης στον Παναθηναϊκό εάν το έργο δεν προχωρούσε χωρίς δική του υπαιτιότητα. Το επιζητούμενο ποσό ανέρχεται συνολικά στα 25,9 εκατομμύρια ευρώ και ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε αυτήν την κίνηση για να διασφαλίσει τα νόμιμα δικαιώματα του.

Παράλληλα οι πράσινοι παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη της δημόσιας διαβούλευσης για τη νέα νομοθετική ρύθμιση που πρότεινε το Υπουργείο Περιβάλλοντος η οποία και ολοκληρώνεται την Δευτέρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ