ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νοκ άουτ και ο Ιωαννίδης

Νοκ άουτ και ο Ιωαννίδης
INTIME SPORTS

Μετά τους Γκοβού, Καντέ, Σεϊταρίδη και Πετρόπουλο και ο Ιωαννίδης τέθηκε νοκ-άουτ για τον Παναθηναϊκό και την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (18:15) με τον Εργοτέλη. Μήνυμα ΠΑΕ σε οπαδούς.

Τράβηγμα στο δεξί προσαγωγό υπέστη τελικά ο Γιώργος Ιωαννίδης και έμεινε εκτός αποστολής ενόψει του ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο.

Αλλο ένα "πλήγμα" στις επιλογές του δέχθηκε ο Νίκος Νιόπλιας μετά την απώλεια και του νεαρού μπακ Γιώργου Ιωαννίδη. Ο άτυχος άσος των "πράσινων" μετά τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί από την προπόνηση της Πέμπτης, τράβηγμα στο δεξιό προσαγωγό και έτσι θα μείνει εκτός για περίπου δέκα μέρες.

Αυτόματα ο Ιωαννίδης μένει εκτός αποστολής όπως και οι Πετρόπουλος, Γκοβού, Καντέ, Σεϊταρίδης που την Παρασκευή προπονήθηκαν ατομικά.

Στη προπόνηση της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" ξεκίνησαν με ζέσταμα και ταχύτητες, ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας πριν ολοκληρώσουν με δίτερμα, με τον Κοζανίτη προπονητή να ζητάει σωστά τελειώματα, "καθαρό" μυαλό και σωστή ανάπτυξη και άμυνα από όλους τους παίκτες του.

Μήνυμα ΠΑΕ για οπαδούς

Η "πράσινη" ΠΑΕ με ανακοίνωσή που εξέδωσε την Παρασκευή το μεσημέρι γνωστοποίησε το γεγονός πως ο σύλλογος δεν θα έχει πάρει εισιτήρια για το ματς με τον Εργοτέλη, μετά την απόφαση της ΓΓΑ και έτσι δεν θα υπάρχουν θέσεις εντός Παγκρήτιου για οργανωμένους φίλους του "τριφυλλιού"

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται βάσει της απόφασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου εν όψει του αγώνα Εργοτέλης – Παναθηναϊκός, για τα ακόλουθα:

- Με γνώμονα σχετική απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων εκ μέρους της γηπεδούχου ΠΑΕ προς τη φιλοξενούμενη ΠΑΕ και η συνακόλουθη μετακίνηση των φιλάθλων της.

- Δεν θα καθοριστούν θέσεις εντός του γηπέδου για τυχόν οργανωμένους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας" αναφέρει η ανακοίνωση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ