ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επαφές με Σχάαρς

Επαφές με Σχάαρς

Η μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού κατά την περίοδο του Ιανουαρίου πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού η έλευση του Ζεζουάλντο Φερέιρα θα φέρει σίγουρα κάποιες αλλαγές στο ρόστερ του "τριφυλλιού".

Ήδη, οι πρώτες επαφές με παίκτες που αγωνίζονται εκτός Ελλάδος έχουν γίνει, αφού ο Κώστας Αντωνίου και ο Κάρλος Φρέιτας βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο εξωτερικό.

Το ταξίδι τους περιελάμβανε κι ένα πέρασμα από την Ολλανδία, όπου υπάρχουν δύο παίκτες στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Ο λόγος για τους Στάιν Σχάαρς και Τέο Γιάνσεν, με τον ολλανδικό Τύπο να κάνει εκτενή αναφορά στο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως ο Κώστας Αντωνίου συναντήθηκε με τον μάνατζερ του Σχάαρς, ο οποίος τόνισε πως ο παίκτης του θέλει να φύγει από την Ολλανδία και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα. Ο διεθνής μέσος της Αλκμάαρ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012 και υπολογίζεται πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταβάλει κάτι παραπάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Αριστεροπόδαρος

Ο Στάιν Σχάαρς (26 ετών) είναι μία πολύ καλή περίπτωση, αφού παίζει βασικός και αναντικατάστατος στην Αλκμάαρ τα τελευταία χρόνια στην οποία είναι και αρχηγός. Παίζει στη θέση του μέσου και χρησιμοποιεί περισσότερο το αριστερό του πόδι. Ξεχωρίζει για τα καλά του στημένα και τον δημιουργικό ρόλο.

Ο ίδιος ο παίκτης είπε σχετικά: " Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει. Δεν με πειράζει να φύγω στη μέση της σεζόν. Είτε φύγω χειμώνα, είτε φύγω καλοκαίρι, δεν έχει σημασία. Ακόμα δεν υπάρχει κάτι. Πρέπει να βρεθεί κάτι σίγουρο. Και μιλάω για πρόταση από κάποια ομάδα που θα ενδιαφέρεται πραγματικά για μένα".

Πιο δύσκολο για Γιάνσεν

Όσον αφορά στην περίπτωση του Γιάνσεν, θεωρείται πιο δύσκολο να ευοδώσει. Ο λόγος είναι πως ο παίκτης της Τβέντε δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση το ελληνικό πρωτάθλημα και θα ήθελε να αγωνιστεί σε μία χώρα πιο ελκυστική ποδοσφαιρικά.

Άλλωστε, ο πρώην προπονητής της Τβέντε, Στιβ ΜακΚλάρεν, ο οποίος βρίσκεται πλέον στον πάγκο της Βόλφσμπουργκ, θέλει να συνεργαστεί και πάλι με τον Ολλανδό μέσο στη γερμανική ομάδα και αναμένεται σύντομα να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Φοβερό γκολ του Σχάαρς:

Τσακωμός Σχάαρς-Γιάνσεν σε παιχνίδι Αλκμάαρ-Τβέντε:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ